Grupul Medicover International a facut publice rezultatele financiare ale primului trimestru din anul curent. Din raport rezulta pentru Synevo Romania o crestere interna semnificativa, de 53%.

Activitatea de servicii de laborator la nivel de grup

Serviciile de laborator ale Medicover International au continuat sa aiba un aport ridicat la cresterea financiara a intregului grup, contribuind la veniturile sale cu € 2,8 milioane, cu 63% mai mult decat in anul trecut, din care 46% reprezinta crestere interna. Atat Romania cat si Polonia au avut o crestere solida, Polonia obtinand un venit de peste doua ori mai mare decat in anul trecut, iar Synevo Romania avand o crestere interna de 53%.

In luna aprilie a acestui an, Medicover International a anuntat achizitionarea unei alte companii de servicii de laborator in Polonia. Aceasta, activand in partea de vest a Poloniei, a avut un venit anual de aproximativ € 3 milioane. Achizitia, care se estimeaza a avea o contributie majora la rezultatele financiare ale grupului, este considerata a se finaliza inainte de sfarsitul trimestrului doi.