Concursul naţional The Great Business Challenge iniţiat de Facultatea de Management din SNSPA desfăşoară pe 25 şi 26 februarie o sesiune specială de training în care echipele participante vor beneficia de insight-uri importante din business, comunicare şi organizare de evenimente de la specialişti din aceste domenii. Sesiunea va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti în Sala Mare între orele 10:00 şi 16:00 şi sunt aşteptaţi să participe un număr deja confirmat de 25 de echipe formate din tineri din capitală, dar şi din marile oraşe din afara Bucureştiului.
Mă bucură faptul că tinerii au răspuns cu atât de mult entuziasm iniţiativei noastre şi mai ales că avem echipe atât de diferite, din Bucureşti, Sibiu, Iaşi şi alte oraşe, dar şi aparţinând unor facultăţi cu domenii de specializare diferite. Toţi aceşti tineri vor avea nevoie în drumul lor în viaţă de cunoştinţele solide pe care ne-am propus să le oferim prin intermediul sesiunii speciale de training.

Florina Pînzaru, decan Facultatea de Management (SNSPA)

În prima zi de training, în deschiderea oficială de la ora 10:00 vor vorbi decanul Facultăţii de Management – SNSPA Florina Pînzaru şi membrii echipei de organizare despre concurs şi internship-urile pe care le pot câştiga tinerii implicaţi, urmând ca între 11.00 şi 16.00 să aibă loc trainingurile susţinute de specialişti recunoscuți din sfera marketingului, relațiilor publice și antreprenoriatului. Sunt aşteptaţi ca speakeri Rareş Mocanu (a lucrat în multinaționale de top precum Vodafone, Zapp, Romtelecom, BNP Paribas Group – Cetelem, Lufthansa), Andreea Răceanu (lector universitar şi consultant pe probleme de comunicare), Alin Zăinescu (antreprenor cu o bogată experienţă în domeniul comunicării) şi Răzvan Mătăşel (partener asociat la Arsenoaiei & Mătășel şi care anterior a fost Deputy Managing Director şi Head of Planning la Leo Burnett).

În a doua zi de training, pe 26 februarie, are loc întâlnirea echipelor cu reprezentaţii companiilor. Vor vorbi Bogdan Hrib, scriitor, editor şi fondator al editurii Tritonic, Clementina Anghelache, Learning & Development Consultant la Business Edu Network, şi un reprezentant al companiei BCR. Trainerii le vor oferi tinerilor informaţii importante din domeniile în care lucrează şi îi vor orienta în rezolvarea brief-urilor trimise de fiecare companie în parte.

În legătură cu acest concurs naţional, Florina Pînzaru, decanul Facultăţii de Management şi Director executiv al Masteratului de Management şi comunicare în afaceri şi al Masteratului de Brand Management şi comunicare corporatistă din cadrul SNSPA, declara: « Mă bucură faptul că tinerii au răspuns cu atât de mult entuziasm iniţiativei noastre şi mai ales că avem echipe atât de diferite, din Bucureşti, Sibiu, Iaşi şi alte oraşe, dar şi aparţinând unor facultăţi cu domenii de specializare diferite. Toţi aceşti tineri vor avea nevoie în drumul lor în viaţă de cunoştinţele solide pe care ne-am propus să le oferim prin intermediul sesiunii speciale de training. »

The Great Business Challenge se află la prima ediţie şi se bucură în acest moment de participarea unor parteneri importanţi din domeniul bancar, educaţional şi al comunicării precum BCR, Editura Tritonic, Business-Edu şi platforma online www.comunicatedepresa.ro. Au fost stabilite parteneriate media cu Inspire Business, Income Magazine, TVCity şi revista Gen 90 şi s-au alăturat proiectului site-ul www.studentie.ro şi organizaţii studenţeşti de renume precum Voluntari pentru Idei şi Proiecte, AEGEE Bucureşti şi Akcees.