toamna-aceasta-romanii-se-imbraca-de-pe-internet2
Okazii.ro, portalul de comert online al Romaniei, anunta dublarea vanzarilor de fashion online in toamna aceasta fata de aceeasi perioada a anului trecut. Conform statisticilor Okazii.ro, la fiecare 5 minute un roman cumpara online o pereche de pantofi. Nu ar fi de mirare ca, in fiecare birou, sa existe cineva imbracat din cap pana in picioare de pe internet.
Procentaj de crestere pentru articole toamna in 2011 vs. 2010

Procentaj de crestere pentru articole toamna in 2011 vs. 2010

La inceput de toamna, cautarile online pentru produsele de imbracaminte si incaltaminte au crescut cu peste 100% fata de septembrie 2010. Cele mai spectaculoase cresteri se inregistreaza la pantofi, camasi, genti, blugi si sacouri.

“Practic, romanii sunt tot mai constienti de tendintele fiecarui sezon, tendinte care sunt extrem de vizibile in cautarile si vanzarile pe Okazii.ro. Catwalk-urile se muta online iar avantajul unui portal este diversitatea incredibila. Cand iti schimbi garderoba online, e ca si cum ai intra in sute de mall-uri din toata lumea in doar cateva minute. Un alt trend pe net este faptul ca romanii prefera sa cumpere fashion cu livrare gratuita, mai ales pentru ca acum au servicii dedicate acestui lucru”, declara Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro. Statisticile prezentate de acesta arata ca, in septembrie, s-au cumparat de 3 de ori mai multi blugi fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Aceleasi statistici Okazii.ro subliniaza ca s-a dublat interesul pentru produsele fashion de toamna, fata de septembrie 2010, lucru manifestat prin cautari si tranzanctii. Un top al acestor produse arată astfel: pantofi, camasi, genti, blugi, sacouri, rochii, pantaloni, costume, ghete, adidasi, paltoane, veste si botine.