Verificarile PRAM si reviziile periodice ale instalatiilor electrice, sunt primul pas spre siguranta companiei si angajatilor dumneavoastra.
Verificarile PRAM si testarea instalatiilor electrice

Electric Alc este o companie formata din specialisti cu o vasta experienta in domeniul executiei instalatiilor electrice, dar si a Verificarilor PRAM.

Avand in vedere ca domeniul de activitate este legat de realizarea instalatiilor electrice, verificari pram, incercari si testari instalatii electrice, domeniu reglementat de o serie de normative si prescriptii tehnice, avem ca obiectiv respectarea intocmai a legislatiei in domeniu

Instalatiile electrice trebuiesc verificate atat in timpul executiei acestora, inainte de punerea in functiune a instalatiei, dar mai ales in timpul exploatarii acesteia.

Pericolele electrice sunt invizibile, dar pot avea consecinte din cele mai nedorite, putand produce socuri electrice, sau incendi. Aceste riscuri pot fi eliminate daca realizati o verificare pram, dupa un program de mentenanta bine stabilit.

Toate aceste VERIFICARI PRAM, au rolul de a evalua instalatia, de a constata gradul de uzura a instalatiei de impamantare, dar si a instalatiei de paratrasnet, a intregului sistem de protectie impotriva electrocutarii si de a interveni la timp pentru evitarea eventualelor accidente ce pot aparea ca urmare a unor defectiuni.