volaro-lanseaza-zburam-printre-preturi-primul-sau-joc-pe-facebook

Incepand cu data de 26 septembrie 2011, un nou joc a prins viata in realitatea virtual-sociala Facebook. Dezvoltat de Vola.ro si incurajat de Austrian Airlines, jocul pune la incercare intuitia si spiritul competitiv, provocand utilizatorii sa ghiceasca, sau sa se apropie cat mai mult de preturile biletelor de avion dus-intors, pentru destinatiile alese aleator in joc. Destinatiile si tarifele provin din cele peste 600.000 de cautari de bilete de avion care se fac pe Vola.ro in fiecare luna. Marii castigatori vor pleca la Viena impreuna cu prietenii, iar un numar mare dintre participanti va castiga si alte premii, constand in produse din partea Austrian Airlines, sau cupoane de reducere de la vola.ro.
Castiga excursii la Viena!

Castiga excursii la Viena!
Cand cineva lanseaza o provocare in birou, mai in gluma, mai in serios, daca aceasta este bine justificata, o acceptam. Ne plac provocarile!

Daniel Truica, fondator si Managing Partner Vola.ro

Jocul este disponibil pe Fanpage-ul Vola.ro (http://www.facebook.com/bileteavion) sub denumirea “Zburam printre preturi!” si va putea fi accesat pana pe 13 noiembrie 2011, data incheierii concursului. Concursul a fost lansat pe 26 septembrie 2011, iar o zi mai tarziu erau deja peste 400 jucatori si in jur de 1.800 runde jucate.

Ideea jocului

“Cand cineva lanseaza o provocare in birou, mai in gluma, mai in serios, daca aceasta este bine justificata, o acceptam. Ce-i drept, ne doream de mult timp sa facem un joc in adevaratul sens al cuvantului pe Facebook. Suntem foarte atrasi de retelele sociale, in special de Facebook, asa ca am alocat resurse pentru acest proiect. Credem in el, consideram ca aduce valoare business-ului nostru. Suntem incantati ca ideea a placut si companiei aeriene Austrian Airlines, care s-a alaturat imediat proiectului. Jocul a pornit de la o idee simpla, insa a luat contur in momentul in care am inceput efectiv sa lucram la el, astfel a ajuns dupa indelungi dezbateri de idei, la forma finala de acum.” afirma Daniel Truica, fondator si Managing Partner Vola.ro.

Cum functioneaza

Participantii trebuie sa introduca tariful in euro pentru cele 7 zboruri dus-intors date in joc. Tarifele sunt reale si reprezinta cele mai mici preturi, conform celor 600.000 de cautari lunare de pe www.vola.ro. Acestea se actualizeaza rapid, astfel incat posibilitatea ca acele zboruri sa poata fi si rezervate este foarte mare. Rutele sunt selectate aleator, insa toate au fie plecarea, fie sosirea pe un aeroport din Romania.

In afara rundei de joc in sine, jucatorii pot obtine puncte bonus de la Austrian Airlines, raspunzand corect la intrebarea de la finalul jocului. Pe langa acestea se obtin si puncte extra, care se pastreaza pana la final si se adauga celui mai mare scor al jucatorului. Punctele extra pot fi obtinute daca jucatorul alege sa posteze scorul sau pe wall, sa invite alti prieteni la joaca, sa dea “share” la aplicatie sau sa-si formeze o echipa proprie.

Jucatorii se pot juca si in echipe formate din 4 persoane, avand posibilitatea de a-si alcatui un astfel de echipaj propriu, sau de a face parte si din alte echipe, in acelasi timp. Astfel sansele de a castiga premiile oferite echipelor sunt mai mari.

Premii

Castigatori” a jocului, precum si pe blogul companiei (http://www.vola.ro/blog).

Zilnic se ofera cate o macheta de avion Austrian Airlines, pentru cel mai mare scor obtinut in ziua precedenta. Saptamanal se castiga cate 20 de cupoane de discount, fiecare in valoare de 20 euro, valabile pentru orice bilet de avion achizitionat de pe www.vola.ro. Tot saptamanal, se ofera pentru echipa cu cel mai mare scor din saptamana precedenta cate un set de premii constand in produse din partea Austrian Airlines precum: genti, ghiozdane, rame digitale, seturi de mini-machete de avioane, tricouri sau hanorace.

Despre Vola.ro

Vola.ro este cea mai mare agentie de turism online din Romania, avand o dinamica exploziva. Vola.ro deserveste persoane fizice sau companii cu servicii complete de turism: bilete de avion de linie si low-cost, rezervari hoteluri, pachete de vacanta, asigurari medicale de calatorie si servicii de rent-a-car. Mai mult pe www.vola.ro si pe pagina de facebook http://www.facebook.com/bileteavion.