Fermierii care doresc sa afle care sunt cele mai noi si utile tehnologii pentru productiile lor si persoanele care si-au propus sa activeze in agricultura ecologica , se pot inscrie la cursul de Operator in ferme ecologice mixte din 24-27 mai.

Cursul se adreseaza atat celor care au experienta in agricultura ecologica, cat si celor care planuiesc deschiderea unei afaceri in domeniu.

Cursul este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. Toti participantii la cursul de agricultura ecologica vor primi in urma unui examen de specialitate un certificat de absolvire autorizat pe „Operator in ferme ecologice mixte”, cod COR: 314205

In prima zi de curs, participantii vor invata de la lectorul, Maria Toader, profesor in cadrul UASMV, principiile cultivarii plantelor in sistem ecologic, retete de fertilizatori si metode de recoltare. Modulul de crestere a animalelor in sistem ecologic va fi sustinut de lectorul, Viorica Boboc, presedinte al Asociatiei Bioavicultorilor din Romania- BIOAVIROM, care va prezenta toate speciile importante de animale cu tipologiile si nevoile lor de crestere in sistem ecologic.In cea de-a treia zi de curs, dr. Ing. Aurelia Caldararu, va prezenta conditiile de certificare ale unei ferme ecologice, modul de etichetare al produselor ecologice, relatia cu furnizorii si procedura de export. In ultima zi de curs, participantii vor face o vizita la una dintre cele mai cunoscute ferme mixte din zona de sud a tarii, Auger Petrus, din judetul Calarasi. Cursantii vor discuta despre tehnologii de productie, metode de fertilizare si tipuri de culturi si vor beneficia de indrumari si sfaturi de la un fermier cu experienta in agricultura ecologica. Deplasarea se va face cu un autocar, pus la dispozitie de organizator.

Toate modulele cursului vor fi sustinute de studii de caz si prezentari practice, astfel incat cursantii sa isi insuseasca mai usor notiunile invatate.

Cursul se va desfasura in Bucuresti, in perioada 24-27 mai 2014, in intervalul orar 9:00-17:00.

Cursul de agricultura ecologica este disponibil in 3 module. Cursantii pot opta pentru unul dintre urmatoarele module potrivit oricarei afaceri:

Curs operator in ferme ecologice mixte– 4 zileCurs operator in ferme ecologice vegetale– 3 zileCurs operator in ferme ecologice animale–3 zile

Pretul unui curs de agricultura ecologica variaza intre 650 si 800 de lei, in functie de modulul ales. Costurile sunt scutite de TVA.

Pentru inscrieri si si informatii suplimentare, ne puteti contacta telefonic la urmatoarele numere de telefon: 031.428.24.44/0743.183.353, sau prin e-mail: ruxandra@cbmanagement.

Persoana de contact: Ruxandra Simion- Coordonator Training

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.

Beatrice Pandea – Coordonator training