Zepter sprijină olimpicii români

Zepter International Romania a oferit aparate medicale Bioptron în valoare de peste 4000 € lotului olimpic masculin de gimnastică a României. Sistemul de Terapie cu Lumină Bioptron este recunoscut pentru efectele benefice din medicina sportivă.
Zepter sprijină olimpicii români

Această acţiune a avut loc în cadrul Întâlnirii Anuale Zepter 2004, eveniment care s-a desfăşurat pe 13 octombrie a.c., la Hotel Intercontinental şi Ateneul Român din Bucureşti.
Întâlnirea Anuală Zepter de anul acesta a reunit cei mai buni 600 de consultanţi Zepter din întreaga ţară şi s-a desfăşurat sub forma unor workshop-uri urmate de o sesiune plenară prezentată de Horia Brenciu. Reprezentanţii Zepter au avut prilejul unor adevărate momente de încântare, entuziasm, bucurie şi mândrie profesională datorate numeroaselor premii în bani şi produse oferite de Zepter.
Consecventă idealurilor nobile de sănătate şi frumuseţe, compania Zepter şi-a dezvoltat an de an un bogat program de sponsorizări ale evenimentelor sportive, cuprinzând cele mai variate sporturi: atletism, baschet, hochei pe gheaţă, sporturi nautice, tenis, cursele de Formula 1 şi 3.

Despre Zepter International Romania

Compania Zepter International este lider mondial în comercializarea produsele de consum de înaltă calitate prin intermediul vânzărilor directe. Gama largă de produse Zepter cuprinde: produse medicale, produse cosmetice, accesorii artistice pentru casă, produse pentru curăţenia şi securitatea casei, servicii bancare, asigurări şi telecomunicaţii, precum şi produse de lux.
021-3020455

market@zepter.ro