Conform unui studiu facut recent de licitatia.ro , in primele 2 luni ale anului 2014 au fost anuntate 33 de licitatii de achizitii publice de carne si produse din carne de porc , vita si pui cu o valoare estimata la 13.140.000 de lei.
Licitatia.ro Licitatii achizitii carne si produse din carne

Licitatia.ro Licitatii achizitii carne si produse din carne
Licitatiile publice de achizitii produse din carne monitorizate zilnic de licitatia.ro reprezinta o sursa imprtanta de informare pentru producatorii din industria alimentara.

Licitatia.ro

Achizitii produse din carne si carne de peste 13 milioane lei

Conform unui studiu facut recent de specialistii de la licitatia.ro, in primele 2 luni ale anului 2014 au fost anuntate 33 de licitatii de achizitii publice de carne si produse din carne de porc, vita si pui. Valoarea estimate a celor 33 de licitatii este de 13.140.000 de lei.

Printre organizatorii licitatiilor putem enumera: Directiile Generala de Asistenta Sociala, Universitatile, Unitatile Militare, Penitenciarele si Spitalele.

Autoritatile publice prefera carnea de pasare.

Conform studiului realizat de licitatia.ro 54% din carnea si produsele de carne achizitionate sunt de pasare, 40% de porc si doar 6% de vaca. Cantitatea totala de carne si produse din carne ceruta de autoritatile contractante in primele 2 luni este de aproximativ 800.000 de kg.

Pentru a vizualiza lista completa cu licitatii din domeniul produselor din carne si alte produse alimentare accesati link-ul: http://www.licitatia.ro/licitatii-publice-ro/licitatii-produse-alimentare-3.html

Cea mai mare cerere de produse din carne a fost lansata de autoritatile publice din Iasi, Bucuresti, Cluj si Constanta.