BOS organizeaza Zilele Pietei Asigurarilor in ASE, editia a IV-a

Evenimentul Zilele Pietei Asigurarilor a ajuns la cea de a IV-a editie si se va desfasura intre 21 si 24 martie, fiind un proiect al Business Organization for Students(BOS). Anul acesta sunt asteptati si invitati din partea UNSICAR si a Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor. Pe parcusul a patru zile studentii pot afla totul despre tendintele pietei de asigurari din Romania, iar cei mai buni vor avea sansa obtinerii unui loc de munca/internship in cadrul companiilor participante.
Companiile INTERAMERICAN, GENERALI, MARSH, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, sunt parteneri ai principalului eveniment organizat de catre Business Organization for Students (BOS), care este dedicat pietei asigurarilor. Se vor trata teme de actualitate precum: piata asigurarilor din perspectiva integrarii, evolutia pietei asigurarilor in Romania in ultimii ani, brokeraj in asigurari.
Zilele Pietei Asigurarilor a debutat in urma cu trei ani din dorinta studentilor de informare referitor la tot ceea ce reprezinta piata asigurarilor in Romania. Proiectul, desfasurat sub sloganul “Asigura-ti viitorul”, deschide studentilor o poarta, aducandu-le in mijlocul lor lideri si specialisti din cele mai cunoscute firme de asigurari si brokeraj.
Una din grijile constante ale studentilor inca din timpul facultatii o reprezinta gasirea unui loc de munca. Dar, pentru a ajunge sa aplice cu sanse reale pentru jobul dorit cunostintele teoretice acumulate in facultate nu sunt intotdeauna suficiente. De aceea, programul ZPA isi propune sa informeze studentii prin contact direct cu realitatea pietei. Programul le ofera studentilor de anul I si al II-lea informatii din domeniul asigurarilor, ajutandu-i astfel sa-si dezvolte portofoliul de cunostinte precum si modul de gandire analitic necesar in gasirea solutiilor optime pentru orice problema intalnita in domeniul asigurarilor. In sprijinul studentilor din anii terminali, programul realizeaza o punte intre acestia si viitorii angajatori prin intermediul targului de job-uri.
Luand in considerare participarea de la editia precedenta , numarul de CV-uri depuse (aproximativ 1000) precum si interesul aratat atat din partea studentilor cat si a firmelor participante, editia din 2005 asigura o continuitate unui eveniment recunoscut in mediul studentesc bucurestean.

Despre Business Organisation for Students
Business Organization for Students este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, non – profit, educationala, condusa in intregime de studenti. Partenerii BOS sunt: Cabinetul Calin Tatomir, Binder Gruppe, Interamerican, Allied Telesyn, Marsh, Radiocomunicatii S.A., Euroweb, Kinecto Permission Marketing, Neogen.

Alina Blaga – PR Manager
0726 37 54 18
Business Organization for Students
alina.blaga@gmail.com
BUSINESS ORGANISATION FOR STUDENTS
www.abm.ro/www.bosromania.ro
Contact BUSINESS ORGANISATION FOR STUDENTS