ong-urile-sunt-asteptate-sa-inscrie-proiecte-la-romanian-pr-award-editia-a-ix-a

Pentru al patrulea an consecutiv, organizaţiile non-guvernamentale pot înscrie proiecte în competiţia Romanian PR Award, secţiunea “Organizaţii non-guvernamentale. Societate civilă”. Aceasta reuneşte campanii de comunicare realizate de către ONG-uri în orice domeniu de interes social şi civic: de la drepturile omului, educaţie civică şi buna funcţionare a democraţiei până la învăţământ şi cercetare, cultură, parteneriate public-privat pentru programe de sustenabilitate, sănătate publică, mediu, nevoi comunitare etc.
PR Award

PR Award

Participarea la Romanian PR Award poate însemna pentru ONG-uri creşterea notorietăţii la nivel national, credibilitate, motivare pentru angajaţi, recunoaştere din partea managementului, dar şi ocazia evaluării proiectelor de către un juriu international profesionist pe baza standardelor de performanţă ale Asociaţiei Internaţionale de Relaţii Publice (IPRA).

Înscrierile la cea de-a IX-a ediţie a competiţiei se vor încheia în data de 23 septembrie 2011. Cele mai bune proiecte înscrise în cele 23 de secţiuni de concurs vor fi premiate cu ocazia Galei PR Award, în seara zilei de 27 Octombrie, la Palatul Parlamentului. O echipă internaţională de 33 de practicieni din 7 ţări asigură jurizarea competiţiei.

Ediţiile precedente au recunoscut valoarea unor programe realizate de ONG-uri, dintre care amintim:

Let s Do It, Romania!: Curăţenie în toată ţara, într-o singură zi!Crucea Roşie Romania: Banca de alimenteAsociaţia React: O şansa pentru viaţa – program naţional de donare de sangeWWF Romania: Campania Earth HourLittle People: Poţi şi tuHabitat for Humanity Cluj: De 10 ani HABITĂM ÎMPREUNĂ pentru o viaţă mai bunăAsociaţia SOS Infertilitatea: Campanie de responsabilizare privind problema infertilităţii în RomâniaEcoAssist: Marea ecologizareSalvaţi Copiii România: Sigur.info – promovarea utilizării în condiţii de mai mare siguranţă a Internetului şi a noilor tehnologii on-line de către copiiSalvati Copiii: Prevenirea consumului de droguri în rândul tinerilorSocietatea de Educaţie Contraceptivă şi Sexuală (SECS): Dragoste fără grijiWorld Vision Romania: Vreau în clasa a noua!Transparency International Romania: Campania Naţională Anticorupţie. Îmbunătăţirea Luptei împotriva CorupţieiCentrul de Resurse Juridice: Pledoarie pentru demnitate Asociatia pentru Relaţii Comunitare: Bursa implicarii sociale Romanian Angel Appeal: Alege cum va fi viaţa copilului tau!Asociaţia EUROPA & SMURD: 100% pentru tine, 1% pentru SMURD Asociaţia de Comunicare Ethos: Olimpiadele Comunicării Junior Achivement Romania: Profesorul Anului Fundaţia Concept: Nu da spagă Salvaţi Copiii: Campania “Bataia nu e ruptă din Rai” Fundaţia Pentru Voi: Un prieten pentru tine! Etc.