Noul termostat DEVIreg Touch aduce o serie de noi trasaturi remarcabile:
– este extrem de usor de instalat, se potriveste in aproape toate sistemele de rame pentru aplicatii electrice;
– face posibila verificarea erorilor de la distanta, permitand instalatorilor sa rezolve problemele fara sa fie nevoiti sa se deplaseze la utilizatori;
– in cazul putin probabil al aparitiei unei defectiuni, produsul este automat inlocuit cu unul nou, fara alte complicatii.
O revenire in forta pentru DEVI

Incalzirea electrica prin pardoseala este o optiune care revine in topul preferintelor utilizatorilor din tarile europene, acestia alegand-o din ce in ce mai frecvent ca solutie pentru incalzirea generala a caselor. Cererea pentru dispozitive de control usor de operat este in constanta crestere, datorita inmultirii proiectelor pentru case moderne, care combina sistemele de incalzire electrica prin pardoseala cu solutii de energie regenerabila, precum panourile solare. In acest context, DEVI lanseaza noul DEVIreg Touch, o revenire in forta pe segmentul de piata al termostatelor digitale.

Noul termostat a fost testat riguros de catre consumatori, iar designul a fost adaptat de multe ori pentru a corespunde solicitarilor acestora. Acum suntem siguri ca DEVIreg Touch corespunde perfect cerintelor unei case moderne. Arata bine, este foarte usor de utilizat prin ecranul tactil, este usor de curatat si are functii exceptionale, menite sa creasca confortul si calitatea vietii utilizatorului. Mai mult, pentru a veni in ajutorul instalatorilor, ne-am asigurat ca DEVIreg Touch este extrem de usor de instalat si aproape imposibil de instalat gresit.

DEVIreg Touch este un produs flexibil care poate fi instalat oriunde isi doreste utilizatorul, pentru ca este compatibil cu aproape toate sistemele de rame pentru aplicatii electrice de pe piata. Adaptabilitate aceasta face ca termostatul sa fie foarte discret – o solicitare frecventa din partea utilizatorilor.

Ecranul are o dimensiune marita, o trasatura care s-a dovedit importanta din punct de vedere al utilizatorului, pentru ca DEVIreg Touch sa fie foarte usor de accesat si utilizat. Pentru a asigura controlul intuitiv al sistemului de incalzire electrica prin pardoseala, ne-am asigurat ca iconitele si textele folosite pentru setarea termostatului sunt clare si usor de recunoscut.
De asemenea, DEVIreg Touch ofera o serie de functii inteligente care sporesc gradul de economisire a energie, cum ar fi:
– Functia incorporata ”fereastra deschisa” , datorita careia termostatul poate inregistra scaderile bruste de temperatura si opri incalzirea atunci cand deschideti geamul, pentru a preveni risipa de energie;
– Accesarea usoara a functiilor ”On/Off” sau ”Plecat – protectie la inghet” prin butonul rapid amplasat lateral.

Puteti testa toate aceste trasaturi accesand aplicatia virtuala DEVIreg Touch – o copie fidela (1:1) a termostatului – aici

Despre Devi

Producătorul Danfoss al sistemelor DEVI este lider european în domeniul sistemelor de încălzire electrică prin pardoseală şi în domeniul sistemelor exterioare pentru topirea gheţii şi zăpezii – poziţie pe care o ocupă datorită interesului pentru sistemele avansate, fabricate în cele mai avansate centre mondiale de competenţă pentru încălzirea prin pardoseală.