Lansat in colaborare cu portalul leader necontestat in Italia (Agriturismo.it), www.laPensiuni.ro isi propune sa devina portalul specializat in pensiuni si structuri agroturistice cel mai vizitat din Romania: numai cele mai bune pensiuni si structuri agroturistice alese si verificate de noi, cu comentariile vizitatorilor.

Lansat in 2011, www.laPensiuni.ro isi propune obiectivul de a deveni portalul numarul unu din Romania unde pot fi gasite pensiuni si structuri agroturistice pentru vacante in natura.

Portalul este realizat in parteneriat cu Agriturismo.it, care este inca din 2001 portalul leader pentru vacanze in pensiuni agroturistice din Italia. Online de peste 10 ani si cu peste 5 milioane de vizite pe an, www.agriturismo.it asigura pensiunilor inscrise o vizibilitate extraordinara.

www.laPensiuni.ro este un proiect al S.C. Vitrina Web s.r.l., companie editoriala specializata in realizarea si gestiunea de portaluri si site-uri web tematice.Vitrina Web naste ca urmare a experientei dobandite de atypIQ software, de la data infiintarii sale in 2003, in tehnologiile si problematica internet, ca “extensie” a acesteia specializata in piata online si de web-marketing.

“www.laPensiuni.ro” este sinonim cu timpul liber petrecut in aer liber si in mijlocul naturii, intr-un mediu socio-rural bogat in cultura, traditii autentice si produse agro-alimentare de calitate. Toate pensiunile si structurile agroturistice prezentate in laPensiuni.ro sunt selectionate cu atentie de catre echipa noastra pentru a oferi acest tip de cazare si de primire, intr-o varietate de preturi si de servicii care sa indeplineasca cele mai diferite exigente.

Pentru noi, calitate inseamna sa dam un raspuns adecvat nevoilor si dorintelor fiecaruia, cat mai apropiat de realitate. Pentru aceasta:

– sunt selectionate numai pensiuni care ofera o adevarata vacanta in natura, un refugiu in afara orasului si departe de poluare.

– pensiunile si structurile agroturistice sunt descrise in mod cat mai complet si mai apropiat de realitate: unele ofera cazare si tratament de lux, altele ofera o primire si o cazare simpla si cazona; important este ca ele sa indeplineasca ceea ce promit in prezentarea lor.

– lucram la foc continuu pentru a imbunatati site-ul si serviciul oferit, si pentru a oferi utilizatorului o experienta cat mai simpla si mai intuitiva

Pentru a mentine acest standard de calitate, ascultam intotdeauna parerea vizitatorilor si a clientilor nostrii. Imbunatatim site-ul si serviciile oferite tinand cont de parerile si sugestiile celor care il folosesc, si ne bazam si pe comentariile oaspetilor pensiunilor noastre pentru a evalua calitatea acestora.`