Bilete gratuite de transport în comun pentru pensionari

Pensionarii sibieni vor primi de la Primarie bilete gratuite pentru transportul in comun, pentru urmatoarele trei luni.

Primăria Municipiului Sibiu pregăteşte exepedierea prin poştă a biletelor de transport în comun gratuit pentru pensionari, urmînd să distribuie la următoarea tranşă biletele pentru lunile aprilie, mai şi iunie 2004.
„Am alocat pentru această tranşă de bilete în jur de 3 miliarde lei, pentru ca pensionarii să poată beneficia de gratuitatea pe transportul public şi îi anunţăm pe această cale că biletele pentru cele trei luni următoare vor avea culoarea albastră”, a arătat primarul Klaus Johannis.
Pensionarii vor primi câte 60 de bilete, 20 pentru fiecare lună, prin poştă, odată cu pensia.
Ei sunt rugaţi să înapoieze la Primărie biletele nefolosite, pentru a contribui la economisirea sumelor aferente din bugetul oraşului. Primăria alocă din bugetul local în jur de 1 miliard de lei lunar pentru transportul gratuit al pensionarilor de peste 65 de ani.
În prezent municipalitatea sibiană are înregistraţi în jur de 10.000 de sibieni pensionari care beneficiază de transport gratuit. După introducerea sistemului de expediere a biletelor prin poştă, numărul acestora a crescut constant de la 6.000, apoi s-a stabilizat în jurul cifrei de 10.000.
Pensionarii care până acum nu au beneficiat de transport gratuit în oraş şi care îndeplinesc condiţiile, trebuie să vină la Primărie, la camera 15, cu ultimul cupon de pensie şi cu buletinul de identitate. Ei vor completa un formular tip şi vor primi biletele începând cu data de 1 ale lunii a doua după depunerea actelor.
În anul 2003, din bugetul local au fost alocate 14 miliarde pentru transportul gratuit al pensionarilor sibieni.

Despre Primaria Municipiului Sibiu

Primaria Sibiu trimite biletele de transport gratuit pentru pensionari
0269.208.800
veronicanic@yahoo.fr