8626-smartfinancial
SC Smart Press SRL pregăteşte lansarea websiteului SmartFinancial.ro, un portal financiar-bancar inedit, un mijloc de informare completă pentru mediul de afaceri, dar şi pentru persoanele fizice din clasa medie şi business. În acest sens, până la finalul lunii septembrie, Smart Press invită societăţile bancare, cele de asigurări (inclusiv brokeraj în asigurări), precum şi cele de servicii de investiţii financiare să contacteze SmartFinancial.ro pentru a primi mai multe informaţii despre posibilitatea includerii gratuite în cataloagele de servicii specializate şi în alte secţiuni ale SmartFinancial.ro.
SmartFinancial.ro invită băncile, societăţile de asigurări şi de brokeraj

Menţionăm că toate serviciile sunt oferite fără nici un cost (ofertă valabilă pe o perioadă limitată), însă, pentru ca o societate din categoriile menţionate mai sus să beneficieze de toate privilegiile prin care îşi poate prezenta serviciile publicului larg, departamentul de PR&Comunicare/Marketing al respectivei companii trebuie să contacteze SmartFinancial.ro (detalii de contact pe www.SmartPress.ro). Compania va primi, în urma solicitării, informaţii complete despre modul în care se doresc centralizate pe secţiuni datele despre produsele societăţii în cauză.

Procedeul de începere a unei astfel de colaborări (prin care băncile, societăţile de asigurări şi cele de brokeraj în asigurări şi pe piaţa de capital beneficiază de promovare gratuită) este extrem de simplu şi disponibil tuturor companiilor interesate. Prezenţa pe SmartFinancial.ro este condiţionată însă de trimiterea către SmartFinancial.ro a unor informaţii şi prezentări de produse conform cerinţelor-tip pe care le puteţi obţine printr-o simplă solicitare pe adresa de e-mail.

Data de lansare oficială a www.SmartFinancial.ro va fi anunţată curând, însă procedeele de implementare (în secţiuni special dedicate) a informaţiilor privind societăţile din domeniile de mai sus sunt complexe si trebuie abordate încă din acest moment.