Pe data de 12 iunie 2014, AgroRomania .ro (www.agroromania.ro) in parteneriat cu Asociatia Mici Producatori ( www.miciproducatori.ro) organizeaza evenimentul de exceptie al anului, “Seminarul Mic producator, vreau sa vand!”

Evenimentul CHEIE, care rezolva toate neclaritatile pentru MICII PRODUCATORI, va avea loc pe 12 iunie 2014 si va fi gazduit intr-un cadru primitor de hotel Crowne Plaza Bucuresti**** (Bd. Poligrafiei, nr.1).
Seminar:

Seminar: “Mic producator, vreau sa vand”!

Aflat la prima editie, “Seminarul Mic Producator, vreau sa vand!” va avea ca invitati reprezentanti ai marilor retaileri, HoReCa (hoteluri, restaurante, magazine) si certificatori. Speakerii evenimentului:

Dragos Piscociu – Metro Cash&Carry Romania, Sef Departament Produse Ultra-proaspete

Alice Constantin si Alexandru Minea – Producatori Asociati

Vlad Gheorghe – Asociatia pentru Sustinerea Agriculturii Taranesti (A.S.A.T.), Presedinte

Paul Iftode – Lantul de restaurante City Grill , Director Achizitii

Cristinel Prescornita – Bureau Veritas, Director Marketing si Vanzari, Auditor Managementul Calitatii

Marius Tudosei – Bacania Veche, Fondator

Evenimentul va aduce fata in fata micii producatori si operatorii din zona marilor retaileri si HORECA, urmand sa faciliteze dialogul intre cele doua parti. Seminarul interactiv, care se va desfasura pe parcursul a patru ore, este locul ideal unde micii producatori vor putea participa la dezbateri si discutii de maxim interes. Speakerii vor aduce la cunostinta informatii vitale pentru ca relatia dintre producatori, marii retaileri si HoReCa sa se stabileasca, dar mai ales sa devina una de durata.

Prin organizarea acestui atelier interactiv, ca o noutate absoluta pentru micii producatori in 2014, AgroRomania si Asociatia Micilor Producatori isi propun pe termen mediu si lung:

– Sa faciliteze dialogul intre micii producatori si marii clienti (marii retaileri si HORECA)

– Sa informeze micii producatori cu privire la conditiile ce trebuie indeplinite pentru a deveni furnizor pentru marii retaileri si HORECA

– Sa identifice de solutii viabile pentru promovarea si vanzarea produselor romanesti

Evenimentul in date esentiale

Data: 12 iunie 2014

Program: 09.30 – 15.30

Locatie: Hotel Crowne Plaza Bucuresti **** (Bd.Poligrafiei nr.1)

Pret: 165 lei + TVA 24%

Toti cei care doresc sa participe la eveniment, sunt invitati sa completeze formularul de inscriere, disponibil la adresa www.seminar.agroromania.ro.

Micii producatori nu au nicio scuza daca lipsesc de la acest eveniment, special organizat pentru bunastarea si prosperitatea muncii lor. Obiectivul este clar: toata lumea are de castigat. Garantam cele mai utile ore de dezbateri si solutii concrete pentru toata lumea implicata!

Despre Rentrop&Straton

Lider de 19 ani al pietei de informatii specializate din Romania, grupul romano-german Rentrop&Straton are peste 200,000 de clienti. Din portofoliul Rentrop&Straton amintim: colectia Consilier (Taxe si Impozite, Contabilitate, TVA, Impozit pe Profit, Codul Muncii, Managementul Resurselor Umane, Management Financiar, Contracte Comerciale), colectia Revista Romana, colectia Newsletter, colectia Expert CD, colectia Ghidul Managerului Eficient. Cu 250 de angajati, peste 500 de autori si specialisti si o cifra de afaceri consolidata de 5 milioane de euro, Rentrop&Straton este cel mai important furnizor roman de informatii specializate.

Rentrop&Straton face parte din reteaua internationala VNR Verlag für die Deutsche Wirtschaft AG, important grup de consultanta in afaceri german, cu operatiuni la Bonn, Salzburg, Zürich, Varsovia, Bucuresti, Moscova, Istanbul, Londra, Manchester, Madrid, Johannesburg si Sofia. Totodata, Rentrop&Straton este membru SIPA (Specialized Information Publishers Association), membru fondator BRAT (Biroul Roman de Audit Transmedia) si ARMAD (Asociatia Romana de Marketing Direct).