Biotics, probioticul numarul 1 in Romania, devine Eubiotic ®

Compania Labormed va comercializa produsele BIOTICS sub noua denumire EUBIOTIC.
Consecvent in strategia sa de imbunatatire continua a produselor din portofoliu, Labormed a investit in realizarea unor produse ce contin tulpini probiotice originale. Gama Eubiotic aduce pe piata din Romania o formula imbunatatita care are la baza studii clinice ce dovedesc eficacitatea si siguranta produsului. Societatea Romana de Pediatrie recomanda exclusiv probioticele din gama Eubiotic®.
Biotics, probioticul numarul 1 in Romania, devine Eubiotic ®
Brandul Biotics, devenit acum Eubiotic®, a fost printre primele probiotice lansate in Romania si a devenit in scurt timp probioticul numarul 1 din tara noastra, avand in ultimul an o cota de piata de peste 60%.

Eubiotic® este o gama de produse probiotice originale, care contine unele dintre cele mai bine studiate tulpini probiotice cu aplicatii gastro-intestinale sau pentru imunitate. Toate tulpinile sunt fabricate la cele mai inalte standarde din domeniu.

In Romania, anual sunt eliberate din farmacii cca. 30 de milioane de doze de antibiotic administrabil oral. Pacientii care urmeaza un tratament cu antibiotic risca dezechilibrarea de durata a florei intestinale, care poate duce la tulburari functionale digestive. Doar 3% dintre pacientii tratati cu antibiotice aleg un probiotic impreuna cu antibioticul, desi dezechilibrul functionarii tubului digestiv este la nivel global o problema importanta de sanatate. Conform studiilor, 15-20% dintre persoanele care se prezinta la medicul de familie sunt diagnosticate cu tulburari functionale digestive (Russell J. Greene, Norman D. Harris. Pathology and Therapeutics for Pharmacists. Amaltea Medical Publishing House 2010, pg.7).

Flora intestinala este stratul de bacterii „bune” prezent in interiorul tubului nostru digestiv, care ne apara de boli, ca o adevarata armata. Diferiti factori, printre care: antibioticele, stress-ul sau alimentatia dezechilibrata, pot sa afecteze flora intestinala, lasand bacteriile „rele”, sa atace. Consecintele pot fi modificarea tranzitului intestinal (pana la aparitia diareei sau a constipatiei), probleme de functionare a tubului digestiv, probleme de absorbtie a nutrientilor din alimente sau colici intestinale.

Probioticele sunt bacterii „bune” disponibile in diverse forme farmaceutice, foarte utile in dezechilibrele florei intestinale. Dintre diferitele tipuri de bacterii „bune”, doar unele, foarte atent selectate si produse la standarde inalte, au efect demonstrat de imbunatatire a sanatatii organismului.

Eubiotic® si Eubiotic® Baby refac flora intestinala afectata de antibiotice, stres sau alimentatie dezechilibrata si sunt benefice in episoadele diareice. Eubiotic® Baby amelioreaza colicile si iritabilitatea de cauza digestiva, la copii. Acestea sunt suplimente alimentare şi se eliberează în farmacii fără prescripţie medicală. Pretul recomandat este de 19, respectiv 22 RON.

Eubiotic® protejeaza burtica intregii familii.

Mai multe detalii despre produse puteţi găsi pe site-ul www.eubiotic.eu