Orange Romania, liderul pietei de telecomunicatii mobile si operatorul care a lansat prima oara in Romania televiziune pe telefonul mobil si servicii video inca din octombrie 2004, anunta astazi incheierea unui parteneriat cu Centrul National Media.
N24 si National TV, acum si pe telefoanele Orange Orange World – vezi mai mult, asculti mai mult, stii mai mult, te joci mai mult

De acum, clientii Orange vor avea posibilitatea sa vizioneze, pe langa continutul disponibil prin serviciile video din portalul Orange World in acest moment – stiri, sport, meteo, horoscop, muzica, seriale TV – si postul N24 in direct pe telefonul Orange, 24 de ore din 24 precum si emisiunile postului National TV: Revista Presei, Taxi Driver, Tara lui Papura Voua.

Richard Moat – Director Executiv al Orange Romania a afirmat: “Ne face mare placere sa extindem oferta televiziunilor din portalul Orange World. Parteneriatul cu Centrul National Media este unul pe termen lung, urmand ca acesta sa fie dezvoltat in viitor pentru a-l extinde cu alte servicii inovative. Incepand de astazi, clientii nostri pot gasi in portalul wap Orange World servicii de informatii si divertisment mult mai variate, serviciile video fiind printre cele mai atractive.”

Viorel Micula – Presedinte Centrul National Media a declarat: “Oferta de programe este un argument foarte puternic pentru care National TV se afla deja intre preferintele telespectatorilor, iar canalul de stiri N24 este cautat pentru promptitudine si acuratetea informatiei. De acum, telespectatorii pot viziona programele noastre si pe telefonul Orange. Grilele de programe National TV si N24 cuprind divertisment, productii autohtone noi, formate originale si, respectiv, stiri intr-un format modern – urmand tendintele europene, totul gazduit de personalitati puternice si prezentatori cunoscuti. Pe scurt, telespectatorii au de unde alege iar in urma parteneriatului cu Orange Romania acestia ne vor putea gasi si viziona si pe telefoanele mobile.”

In Orange World, clientii gasesc cea mai bogata gama de servicii, portalul fiind organizat in 3 sectiuni:
Info, unde sunt in permanenta la curent cu ultimele stiri, pot afla rezultatele sportive, informatii meteo, programul TV, cursul BNR, rezultate loto sau informatii legislative.
Enjoy, care le ofera posibilitatea sa isi personalizeze telefonul cu sunete reale de la Universal Mobile, continut exclusiv din Star Wars, Shrek2, sonerii de la MTV, sa descarce jocuri Java, sa vizioneze programe TV in direct precum si clipuri din UEFA Liga Campionilor, Star Wars si clipuri muzicale.
Util, ce contine diverse aplicatii precum adrese si numere de telefon, e-mail, motoare de cautare, convertor valutar.

the future’s bright, the future’s Orange

Despre Orange Romania S.A.

despre Orange Romania
Orange este lider de piata in Romania cu 5,72 milioane de clienti la sfarsitul lunii iunie 2005 si este parte a Grupului Orange, una din cele mai mari companii de comunicatii din lume, prezenta in 16 tari.
In 2004 Orange Romania a avut o cifra de afaceri de 774 milioane USD si 4,938,171 clienti, inregistrand cea mai mare crestere a unui operator de telefonie din Romania ca baza de abonati si venituri. Orange Romania a investit pe piata romaneasca 1 miliard de dolari din 1997 si pana acum, iar in acest an se vor face investitii de peste 200 milioane de dolari.
Orange Romania ofera o gama larga de servicii de comunicatii: voce, date, SMS, MMS, WAP, e-mail, GPRS, EDGE, wireless IP, WiFi, USSD etc. Orange Romania se remarca prin cea mai larga acoperire a retelei si performante excelente in asistenta oferita clientilor. Orange inseamna dorinta de a crea un viitor mai bun si de a oferi o experienta de comunicare cat mai simpla si mai intuitiva. Orange inseamna mai mult decat tehnologie, telefonie mobila sau retele GSM, este un brand creat pentru a facilita comunicarea intre oameni si a aduce valoare comunitatilor in care opereaza. Grupul Orange are o strategie de responsabilitate sociala corporativa bine definita, care isi propune un management responsabil al activitatii, care sa asigure o dezvoltare durabila, pe termen lung.