Nevoia cea mai mare cu care ne confruntăm, indiferent de timp, la adăpostul pentru bătrânii străzii din com. Batăr, jud. Bihor, sunt alimentele. Nu este ușor să oferi zilnic și regulat 3 mese pentru 40 de oameni, la care se adaugă și cei 14 bătrâni ai străzii paralizați.
Donează alimente pentru bătrânii străzii cu ocazia Sarbatorilor de Iarna

Mulțumim tuturor persoanelor care, în cursul anului, au adus acestor bătrâni alimente, din puținul lor. Mulțumim grupurilor de români din Italia și Elveția care, atunci când se întorc în țară, aduc alimente pentru acești bătrâni sărmani.

Dincolo de toate greutățile cu care ne confruntăm, ne dorim ca zilnic să avem ce să le punem pe masa acestor bătrâni. Bucuria cea mai mare este atunci când, indiferent de cât de îmbelșugată sau săracă a fost masa, bătrânii ne zâmbesc și ne spun un sincer: ,,Mulțumesc pentru masă!’’.

Vrem cu ocazia sărbătorilor de iarnă să le oferim o masă îmbelșugată acestor bătrâni. Vrem ca în această ocazie de sărbătoare, aceștia să nu ducă lipsă de nimic.

Fiecarui batran dorim sa ii oferim un pachet consistent cu alimente, in valoare de 100 de lei. In total vor fi 54 de batrani pentru care vom avea nevoie de 5 400 de lei.

Avem nevoie cât mai multe alimente pentru bătrâni: fasole, mazăre, pâine, paste făinoase, fructe, dulciuri, făină, orez, zahăr, gemuri, etc. Ne-am dori ca fiecare bătrân să primeascaă câte un pachet cu alimente în valoare de 100 de lei. În total, vom avea nevoie de 5.400 de lei pentru a cumpăra alimentele necesare perioadei de Sărbători.

Altă nevoie pe care o mai avem la adăpostul pentru bătrânii străzii ar fi cea de medicamente. După ani de locuit în stradă, cei mai mulți dintre acești bătrâni ajung la noi grav bolnavi și necesită medicamentație. Orice donație constând în medicamente sau fonduri pentru medicamente este, de asemenea, binevenită.

Cei care doriți să fiți alături de acești bătrâni ai străzii vă așteptăm la adăpostul pentru bătrânii străzii din com. Batăr, jud. Bihor și din com. Cermei, jud. Arad. Dincolo de ajutorul cu alimente oferit acestor bătrâni, pentru ei conteaza mai mult faptul că există cineva care îi vizitează, cineva care stă de vorbă cu ei.

Pentru cei care doriți să oferiți direct alimente sau aveți anumite nelămuriri și doriți informații suplimentare, vă prezentăm mai jos modalitățile de contact.

Pentru cei care doriți să faceți donații pentru cumpărarea alimentelor pentru acești bătrâni ai străzii, vă rugam să folosiți modalitățile de mai jos:

MODALITĂȚI DE DONAȚIE

1. Donează online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/

2. Donează online prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/

3. Donează prin transfer bancar în conturile Asociației Umanitare Misiunea Speranță pentru România, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:

ÎN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

ÎN EURO: RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank,

CODE SWIFT: RZBRROBU