NOU!!! Un magazin cu stil si personalitate. Un CONCEPT STORE plin de creativitate. Decoratiuni , bijuterie de autor sau cursuri de arta….toate la MONTMARTRE d’art Boutique .
MONTMARTRE d’art Boutique este un magazin cu arta in toate formele ei. Magazinul Montmartre se afla pe vechea strada Popa Nan, la nr 13, in umbra Foisorului de Foc.
Descopera un nou magazin cu decoratiuni inedit – MONTMARTRE
“Indrazneste sa-ti placa arta”

Sidonius Ionescu

Montmartre este in primul rand o idee, un concept intrupat intr-un colt creativ destinat iubitorilor de arta in toate formele sale . Gama variata de produse oferite spre vanzare in micul nostru magazin poate satisface orice dorinta artistica ai avea. Fie ca vrei sa faci un cadou deosebit, sa iti satisfaci un gand artistic sau poate doar sa te relaxezi intr-un mod creativ, Montmartre iti ofera “delicatese” atent selectionate – sculptura, pictura, handmade si cursuri recreative.

Montmartre este locul unde poti fugi de aglomeratia strazii, de stresul cotidian si de galagia metropolei. Uita de probleme si intra in lumea artelor si a bunului gust. Acceseaza www.montmartre.ro si convinge-te!

La doar cinci minute de Piata Universitatii, pe vechea strada Popa Nan la numarul 13 in umbra Foisorului de Foc, Montmartre este deschis intre orele 12:00 si 18:00 de marti pana vineri.