Coaching Institute, membru al grupului CODECS, organizeaza miercuri, 23 iunie 2004, seminarul interactiv “Succesul Personal”. Evenimentul va avea loc intre orele 9.00 – 15.30 in CODECS Business Building, sala 101

« Succesul Personal » este primul serviciu pe care Coaching Institute il pune la dispozitia celor interesati sa-si dezvolte competente sporite in resurse umane.
Structurat ca un seminar interactiv de o zi care condenseaza esenta programului « Solutii de Coaching pentru Leadership Personal », « Succesul Personal » se axeaza pe necesitatile de formare personala a angajatilor oricarei organizatii, identifica puncte nevralgice de comportament si propune, printr-un sistem integrat de principii-reper, actiuni de imbunatatire a acestora.
Sunt invitati la acest eveniment toti specialistii in resurse umane care inteleg ca oamenii sunt o investitie care trebuie dezvoltata si nu un cost care trebuie controlat.

Despre Coaching Institute
Coaching Institute vine in intampinarea necesitatilor de dezvoltare personala a managerilor de la toate nivelele, in primul rand, a competentelor tuturor in resurse umane. Prin servicii consultative de coaching personal si organizational atestate de Future Achievement International, al carui fondator are o experienta de peste 30 de ani in domeniu, un program de coaching cu un succes international dovedit este prezent deja si in Romania.
Dr. Horea Murgu
Presedinte
Coaching Institute
Str. Agricultori 37-39, Bucuresti, sector 2
Tel 252.51.82/3/4
coach@coachinginstitute.ro
COACHING INSTITUTE
www.coachinginstitute.ro
Contact COACHING INSTITUTE