Produsele Pell-Amar, cu 20% reducere, in farmaciile Sensiblu

Pell-Amar Cosmetics, producator autohton de dermato-cosmetice naturale, fara parabeni, le ofera consumatorilor o reducere de 20% pentru orice produs achizitionat din lantul de farmacii Sensiblu.
Produsele Pell-Amar, cu 20% reducere, in farmaciile Sensiblu
Reducerea de 20% pentru achizitia oricarui produs Pell-Amar din farmaciile Sensiblu exprima dorinta noastra de a-i orienta pe consumatori spre aceste produse produse sanatoase, care au la baza expertiza Dr. Ionescu Calinesti.
Nicu Stoica, Director General Pell-Amar Cosmetics

Incepand de la jumatatea lunii august, aceasta promotie este valabila pentru toate cele trei linii de produse Pell-Amar, doar in farmaciile Sensiblu. Gamele de cosmetice terapeutice Pell-Amar, “Renaissance”, “Spa” si “Therapy”, pe baza de namol sapropelic, sunt destinate tuturor celor care cauta armonia dintre sanatate si frumusete si contin produse care se adreseaza oricarui tip de piele. Toate produsele Pell-Amar Cosmetics sunt pe baza de ingrediente naturale, benefice, regeneratoare si antialergice si poarta semnatura reputatului Dr. Stefan Ionescu Calinesti.

“Atat noi, cat si partenerii nostri de la Sensiblu avem convingerea ca sanatatea si frumusetea se mentin una prin cealalta. Ii incurajam pe romani sa apeleze la produse care le asigura o stare de bine, armonia dintre sanatate si frumusete. Reducerea de 20% pentru achizitia oricarui produs Pell-Amar exprima dorinta noastra de a-i orienta pe consumatori spre aceste produse produse sanatoase, care au la baza expertiza Dr. Ionescu Calinesti”, afirma Nicu Stoica, Director General Pell-Amar.

Detalii la www.pellamar.com

Despre INSIDE BRAND
Despre Pell-Amar Cosmetics
Istoria Pell-Amar incepe in anul 1970 si este legata exclusiv de numele Dr. Ionescu Calinesti, primul medic din lume care a obtinut un extract pur din namoluri terapeutice. “Materia prima” – namolul – este extas din Lacul Balta Alba, judetul Buzau.
“Renaissance” este gama dedicata esteticii faciale, principiile active avand rolul de a regenera si proteja pielea, actionand atat la suprafata, cat si in profunzime; gama “Spa” contine produse create pentru mentinerea sanatatii pielii, stimularea circulatiei si inducerea unei stari de relaxare, in timp ce produsele din gama “Therapy” sunt ideale pentru mentinerea integritatii articulare, circulatorii si cutanate.
– –
Pentru telefon si e-mail click aici
INSIDE BRAND
www.pellamar.com
Contact INSIDE BRAND