nu-rata-editia-speciala-social-networks-strategy-dedicata-exclusiv-facebook

Pentru al doilea an consecutiv, Evensys organizeaza o noua editie Social Networks Strategy, conferinta dedicata in acest an exclusiv marketingului si comunicarii pe Facebook. Evenimentul va avea loc pe 29 noiembrie, in cadrul Crowne Plaza Hotel Bucuresti, si se bucura de sustinerea partenerilor: BancPost, Pepsi si Xplain.
Nu rata editia speciala Social Networks Strategy dedicata exclusiv Facebook!

Evenimentul se doreste a fi un ghid complet pentru utilizarea Facebook in promovarea produselor si serviciilor, cu solutii, idei si studii de caz oferite de specialisti cu o vasta experienta in social media. Acesta va include analize si date de ultima ora despre Facebook in Romania, completate de sfaturi practice despre conceperea unei strategii eficiente pe Facebook, planificarea campaniilor si masurarea rezultatelor pe aceasta platforma.

Facebook este recunoscut deja pentru puterea de a influenta opinia publica, de a modela decizii importante, de a interconecta companiile cu consumatorii, atingand astfel numeroase publicuri-tinta. Pentru a tine pasul cu tendintele actuale, Social Networks Strategy isi propune sa ofere strategii si tactici de marketing in cea mai cunoscuta retea sociala a momentului: Facebook. Evenimentul este adresat profesionistilor in comunicare si marketing din companii si din agentii de publicitate si interactive, practic celor interesati sa afle cum pot folosi Facebook in sprijinul propriilor produse sau servicii.

Social Networks Strategy se va bucura de asemenea de prezenta unui invitat international de exceptie, Helen McGee, Head of social – OMD International, digital creative si marketer cu peste 12 ani de experienta multinationala in dezvoltarea de solutii strategice si inovative, precum si de comunitati, evenimente si experiente pentru branduri renumite.

In plus, participantii la Social Networks Strategy vor primi un eBook gratuit care concentreaza intr-un singur loc 300 de informatii, date esentiale, instrumente potrivite, solutii si sfaturi necesare utilizarii cu succes a platformei Facebook pentru a comunica eficient. Ghidul cuprinde informatii utile si punctuale despre cum poate fi utilizata reteaua pentru a promova mesajele si a gestiona o campanie eficienta.

Persoanele care isi vor rezerva un loc pana pe 4 noiembrie vor beneficia de o oferta speciala: 125 euro + TVA. Detalii complete despre eveniment si inscriere sunt disponibile pe site-ul dedicat:www.socialnetworks.ro.

Despre Evensys

Cu 5 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.