animalero-a-lansat-versiunea-pentru-telefoane-mobile-a-forumului
Animale.ro, cel mai popular site dedicat iubitorilor de animale, a lansat versiunea pentru telefoane mobile a forumului sau. Situl isi propune sa faciliteze interactiunea dintre membrii comunitatii, oferind o varianta simpla si usor de utilizat a forumului.
Animale.ro a lansat versiunea pentru telefoane mobile a forumului

Alina Tihohod, Project Manager Animale.ro, explica: “Stim ca iubitorii de animale vor sa fie in permanent contact unii cu ceilalti, sa isi impartaseasca oricand pareri, experiente, sa fie la curent cu tot ce se intampla in lumea prietenilor lor necuvantatori. Astfel, am creat pentru forumul animale.ro o varianta adecvata telefoanelor mobile. Forumistii pot sa parcurga rapid subiectele, sa citeasca si sa posteze cu usurinta mesajele. Speram ca aceasta varianta prietenoasa pentru mobil sa ii ajute sa comunice mai usor.”

Iubitorii de animale pot accesa forumul de pe orice tip de telefon mobil, cerintele minime fiind o conexiune la internet si un browser web. Adresa www.animale.ro/forum ramane aceeasi iar utilizatorii sunt redirectionati automat catre versiunea pentru mobil.

Despre Animale.ro

www.animale.ro este cel mai important site dedicat iubitorilor de animale.

Forumul asociat site-ului a strans in jurul sau, in mai bine de 10 ani, cea mai mare comunitate a pasionatilor de animale din Romania. Forumul ofera informatii si suport pentru discutii libere pe subiecte diverse: caracteristici ale diferitelor specii si rase, cresterea si ingrijirea animalelor de companie, anunturi de vanzare, adoptii etc.