Site pentru studenti

Avantajn net a lansat un site-ul www.isic-romania.ro, site dedicat cardului ISIC (International Student Identity Card) precum si a reducerilor oferite de acesta.
Siteul prezinta de asemenea si cardurile IYTC si ITIC carduri de reduceri pentru tineri si profesori. Obiectivul dezvoltarii acestui site este promovarea ISIC pe piata romaneasca prin intermediul internetului si impunerea lui in randul studentilor.

Targetul siteului www.isic-romania.ro este reprezentat de tineri cu varstele cuprinse intre 14 si 26 de ani din mediul urban (elevi si studenti) interesati de calatorii si de obtinerea de reduceri atat in Romania cat si in strainatate

“Am dorit un site care sa prezinte intr-un mod foarte clar aceste carduri, cum se pot procura, ce poti obtine cu el si in acelasi timp sa fie un ghid pentru cei care vor sa afle unde au reduceri. Avantaj Net a reusit sa imbine un design avangardist cu o functionalitate care ne multumeste atat pe noi cat si pe utilizatori” – Dan Penciu – Office Manager GTS international

Despre MDV Creative
ISIC este singura legitimatie internationl recunoscuta in 106 tari. Luna aceasta Ministrul Athanasiu a aprobat cardul urmand ca acesta sa fie distribuit prin intemediul facultatilor incepand cu noul an scolar 2005 si sa inlocuiasca vechea legitimatie de carton cu fotografie.
Diana Nitu
Copywriter
3222770
diana@avantajnet.ro
MDV CREATIVE
www.avantajnet.ro
Contact MDV CREATIVE