In cadrul programului de reorganizare, CEC a deschis o agentie-pilot la Campina

Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) a inaugurat, la Campina (jud. Prahova), o agentie-pilot de tip A, in cadrul proiectului de reorganizare a structurii teritoriale a bancii.
Potrivit noului concept de imagine, conform caruia se urmareste crearea unei relatii parteneriale, de deschidere si apropiere, intre client si specialistul bancar, reteaua CEC va dispune de trei tipuri de agentii:
Agentiile de tip A vor oferi toata gama de servicii aflate in prezent in portofoliul CEC, acoperind in intregime paleta instrumentelor de depunere si a produselor de creditare, inclusiv incasarea de taxe si impozite.
La agentiile de tip B se vor putea adresa clientii persoane fizice si juridice, pentru constituirea de depozite sau pentru plata impozitelor si a taxelor, inclusiv pentru servicii de consiliere in domeniul creditarii.
Agentiile de tip C vor functiona numai pentru atragerea depunerilor populatiei, oferind totodata si informatii despre produsele si serviciile CEC, precum si incasari de taxe si impozite.
Pentru anul 2005, Casa de Economii si Consemnatiuni intentioneaza sa mareasca numarul agentiilor de acest tip la nivelul intregii tari, astfel incat noile unitati sa fie redimensionate corespunzator noului concept.
In anul 2004, profitul agentiei Campina a fost de circa 500 milioane lei, iar veniturile totale realizate se apropie de 19 miliarde de lei. Pentru buna functionare a acestei agentii, au fost selectionati si specializati 12 angajati, pregatiti sa raspunda tuturor solicitarilor clientilor.

Biroul Relatii cu Mass Media
24.02.2005

Despre CEC
Casa de Economii si Consemnatiuni are un capital social de 1.497 miliarde de lei, o retea teritoriala de 1.408 unitati si un numar de aproximativ 9.200 de angajati.
Georgia Radu – Birou Relatii cu Mass Media
310.25.58
0724-100.302
georgiaradu@yahoo.com
CEC
www.rsb.ro
Contact CEC