Cursul este acreditat de toate organismele statului Roman si UE si ofera certificare de libera practica in coaching!
Doar astazi, maine si luni, 15% REDUCERE pentru inscrierea la singurul curs de COACHING acreditat din Romania!

Tehnici Profesionale de Coaching pentru Manageri este sustinut de Petre Nicolae, Business Coach cu o experienta de cinci ani in coachingul de afaceri. Realizeaza coaching cu Directorii Generali si ownerii companiilor mari din Romania si este un specialist de marca in acest domeniu.

Programul se adreseaza managerilor din top si middle managementul unei companii dar si celor care vor sa aiba o certificare de libera practica in coaching si va avea loc in perioada 28.02,1.03,2.03.2013 la Hotel Ramada Nord.

Scopul programului este acela de a realiza:

Transferul unor mecanisme, metode si instrumente profesionale de coaching folosite doar de un grup restrans de profesionisti in coaching, capabili sa schimbe vietile celor din jur si sa ajute oamenii sa isi exploateze la maxim potentialul.Aprofundarea si insusirea a 10 de metode si mecanisme profesionale de business coaching.Implementarea rapida si cu mare usurinta a cel putin 10 metode si tehnici de Business Coaching, astfel incat sa putem initia si dezvolta sedinte de coaching in companie sau sa formam un grup de coach.Implementarea cu rapiditate a schimbarilor necesare in organizatie din motivul ca aceasta vine din partea unor manageri care isi doresc sa schimbe o stare veche cu una noua, prin implementarea unei culturi de coaching in companie.

La finalul acestui program si in urma sustinerii unui examen, veti obtine certificarea de Specialist in Coaching!Daca doriti sa aflati informatii aprofundate despre acest program, va rugam contactati echipa CBC la marketing@cbc.ro021.326 36 42; 0728 875 731

Despre CBC ROMANIA

CBC Romania este o companie de Training si Consultanta Organizationala si Strategica, ce ofera solutii complete companiilor nationale si multinationale cu care lucram in domeniile managementului organizational, strategiei si gestionarii performantelor angajatilor. Avand la baza profesionalismul si experienta practica a echipei de consultanti, CBC Romania are ca scop satisfacerea celor mai inalte standarde de performanta manageriala si strategica in domeniu.Noi stim! Noua ne pasa! Noi putem!