eMAG .ro sponsorizeaza redactia ziarului “Pupaza din Tei”, unicul ziar scris de copii din Romania

In efortul sau de a promova domeniul IT&C in randul tinerilor din Romania, de a sprijini proiectele educationale, eMAG .ro a sponsorizat redactia ziarului “Pupaza din Tei”, singurul ziar din Romania scris si manageriat de copii cu varste cuprinse între 9 si 14 ani.
Mircea Andrei, 14 ani, Director de redactie “Pupaza din Tei”, declara: “Intr-una din zilele trecute, navigam pe internet cu gandul sa gasesc cateva oportunitati de colaborare sau parteneriat pentru redactia pe care o conduc, mai ales ca de ceva vreme aveam probleme cu materialul redactional. Am intrat asadar pe site-ul eMAG .ro unde am gasit foarte multe informatii utile, dar din toate acestea una m-a bucurat cel mai tare, si anume aceea ca eMAG .ro se implica în activitati cu copii. Asa se face, ca m-am decis sa trimit un e-mail si sa fac propunerea mea de colaborare. […] Este adevarat ca nu ma asteptam la un raspuns atat de prompt, dar spre surprinderea mea l-am primit chiar în ziua în care am trimis mesajul. […] A doua zi am primit pe adresa redactiei un sistem de calcul performant. Acum pot sa spun ca treaba la redactie merge mult mai bine”.

eMAG .ro va continua sa sprijine proiectele educationale si sa ofere asistenta tinerilor din Romania. Cu fiecare proiect pe care îl sprijinim, care devine un succes si o noua poarta de acces a tinerilor catre domeniul IT&C, suntem mai aproape de obiectivul nostru: un mediu propice dezvoltarii durabile a domeniului IT. Un alt proiect dezvoltat de eMAG .ro in parteneriat cu Palatul National al Copiilor din Bucuresti, “Contaminare în Programare” – www.contaminare.ro, lansat în luna mai a anului curent, reprezinta un succes si o noua oportunitate oferita de compania noastra micilor programatori ai Romaniei.

Despre eMAG.ro
“Pupaza din tei” – Singurul ziar din Romania si nu numai scris si manageriat de copii cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani. Ziarul a aparut pentru prima oara la Iasi, in octombrie 1999 intr-un tiraj de 2000 de exemplare. Magazinul virtual eMAG.ro, lansat în urmă cu doi ani, este dedicat exclusiv promovării produselor IT&C de calitate, oferta cuprinzând cele mai noi apariţii de pe piaţă.
Mircea Andrei, 14 ani, Director de redactie “Pupaza din tei”, telefon: 0745871246, email: pupazadintei2004@yahoo.com, Liviu Taloi, PR Manager – eMAG.ro, telefon: 0745 289 583, 222.33.25, liviu@emag.ro.
liviu@emag.ro
EMAG.RO
www.emag.ro/
Contact EMAG.RO