MobilAsig, cea mai eficientă soluţie pentru asiguratori şi agenţi de vânzări

CG&GC Hitech Solutions anunţă implementarea soluţiei MobilAsig pentru agenţii de asigurări şi de vânzări. Pachetul MobilAsig este compus dintr-o tabletă cu touchscreen, o imprimantă termică mobilă şi un modem/card de internet.
MobilAsig, o soluţie pentru agenţii de vânzări
MobilAsig, o soluţie pentru agenţii de vânzări
În orice companie în plină expansiune este important ca omul de vânzări să fie rapid şi mobil, pentru a se putea adapta cerinţelor clientului şi pentru a-i oferi cele mai bune oferte în timp real, de oriunde şi oricând. Măriţi productivitatea oamenilor de vânzări prin înlesnirea accesului la informaţiile necesare desfăşurării activităţii.

Prin viteza de decizie şi mobilitatea agentului de vânzări, clientul îşi formează o idee despre compania pe care o administraţi. Soluţiile hardware şi software puternice, dezvoltate pe ultimele tehnologii pot susţine nevoia de agilitate şi eficienţă a agenţilor, determinând totodată şi evoluţia organizaţiei.

În ceea ce priveşte vizibilitatea în timp real a managementului asupra procesului de vânzare, MobilAsig poate fi adaptat în aşa fel încât orice tranzacţie poate fi supervizată de conducere. Soluţia pentru agenţi poate fi integrată perfect în orice sistem de tip ERP sau CRM, optimizând fluxul administrativ, operational, de marketing sau de strategie comercială a firmei.

Avantajele MobilAsig:

Datorită tabletei cu touchscreen, un echipament uşor şi de dimensiuni reduse, agentul de asigurări poate capta semnătura olografică a clientului, direct pe ecran. Ceea ce poate fi cuantificat în rapiditatea şi eficienţa în operaţiuni, dar şi creşterea profitului.

Cu ajutorul imprimantei A4 termice mobile, care foloseşte hârtie termică (ceea ce înseamnă costuri reduse de utilizare), agentul poate tipări la faţa locului orice contract stabilit.

Iar pentru conectarea la sistemul companiei, soluţia MobilAsig presupune o conexiune prin modem de la o companie de telefonie mobile, fie printr-un modem ori printr-un card de internet, în funcţie de echipamentele alese. Conexiunea de internet e HSDPA/3G în zonele unde există 3G sau GPRS/EDGE în zonele unde nu există 3G.

Soluţia MobilAsig poate fi implementată rapid, în doar 1 săptămână, iar suportul este real, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămâna fără costuri suplimentare.

Contactează un reprezentant CG&GC HiTech Solutions pentru detalii despre soluţia MobilAsig pentru agenţii de vânzări şi agenţii de asigurări.