QAB participa la “Zilele Carierei”

QAB Career, programul de recrutare a studentilor,
se afla in plina desfasurare

Quadrant Amroq Beverages (QAB), unul dintre cei mai mari investitori americani in Romania, imbuteliatorul autorizat si distribuitorul bauturilor racoritoare Pepsi, Prigat, Lipton Ice Tea si al apei minerale Perla in Romania si Republica Moldova, participa in acest an “Zilele Carierei”. Acest targ de job-uri adresat studentilor se va desfasura in perioada 23-25 martie si 29-31 martie, in cadrul Academiei de Studii Economice.
Quadrant Amroq Beverages va sustine, in data de 25 martie, la Facultatea de Cibernetica, o prezentare a companiei si va participa la targ, cu un stand propriu, in zilele de 29-31 martie. Standul QAB va fi deschis discutiilor intre studenti si reprezentantii companiei, precum si primirii CV-urilor.
Cu ocazia “Zilelor Carierei”, compania va promova programul de recrutare adresat studentilor, QAB Career, lansat de QAB si aflat in plina desfasurare. QAB Career ofera studentilor din anii terminali sansa de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica, in cadrul unei companii internationale de succes. In prima etapa a derularii programului (martie-mai), posturile disponibile in cadrul QAB sunt in departamentele vanzari, marketing, purchasing, laboratorul de calitate si in productie.

Despre Graffiti BBDO

QAB Career este un program realizat de Quadrant Amroq Beverages S.A. (QAB) in colaborare cu AIESEC si cu sprijinul Lugera & Makler, in cadrul programului Forward.
Ruxandra Voda, Graffiti BBDO
ruxandra_voda@graffiti.bbdo.ro

GRAFFITI BBDO

www.graffiti.bbdo.ro

Contact GRAFFITI BBDO