De ce ar trebui sa alegem tigara electronica

De fiecare data cand cumparam un pachet de tigari acesta are prezenta o poza menita sa ne determine sa renuntam la fumat. Imaginile socante prezente pe pachetele de tigari doresc sa prezinte intr-o maniera cat mai apropiata de adevar, pericolul pe care il reprezinta fumatul.
www.tigaraelectronica-nr1.ro
www.tigaraelectronica-nr1.ro
Alege tigari electronice originale!
Tigara electronica nr1

Mai socant insa, este faptul ca fumatorii nu au nici o reactie la aceste imagini. „O treime dintre romani fumeaza, iar campaniile antifumat derulate pana acum nu i-au determinat sa renunte la viciu”, sustin studiile actuale.

Producatorii de tutun nu sunt nici ei intrigati de aceste imagini pentru ca stiu ca nu vor avea nici un efect asupra clientilor lor. Cunoastem doar zicala adresata unei vanzatoare de tigari: „Nu-mi dati, va rog cancer, dati-mi impotenta”… sau invers.

La tigara electronica nu o sa existe niciodata imagini care sa prezinte pericole, pentru ca tigara electronica nu prezinta nici un astfel de pericol. Ba din contra este cea mai buna alternativa de pana acum, cu care au reusit multi oameni sa renunte la fumat. Zvonurile ca tigara electronica ar putea fi periculoasa sunt contrazise de fumatorii care au reusit sa renunte la fumat si de cei care inca folosesc tigara electronica.

Desi multi fumatori au dorinta de a renunta la fumat majoritatea nu fac nimic in aceasta privinta. Probabil si datorita faptului ca sunt demoralizati, deoarece majoritatea esueaza in incercarea de a renunta la fumat.

Insa, noi aburitorii de tigari electronice suntem alaturi de fumatorii care doresc sa renunte la fumat. Pot afla experientele noastre de pe Forum tigara electronica. Aici vor gasi toate informatiile despre tigara electronica si vor fi consiliati.

Prin urmare, chiar daca imaginile socante si campaniile anti-tutun nu ajuta prea mult fumatorii sa renunte la fumat, fiecare fumator are nevoie de putin sprijin, de un imbold. Tigara electronica ar putea fi acest imbold pentru fumatori.