Stagii de internship pentru studentii în economie si management membri AIESEC Iasi, în cadrul companiei RELIANS
PARTENERIAT PENTRU VIITOR, PARTENERIAT PENTRU SUCCES
Din aceasta vara, studentii in anii terminali membri AIESEC Iasi vor putea efectua stagii de internship cu durata de 2 luni, în cadrul companiei de consultanta RELIANS. Colaborarea dintre AIESEC si RELIANS raspunde nevoii acute de cunostinte practice si experienta a oricarui absolvent aflat la început de drum. Stagiile de internship – obisnuite si pretuite peste hotare – se vor derula succesiv pe parcursul unui an.

“Din 15 iunie va începe selectia viitorilor interni, astfel încât în luna iulie vom demara primul stagiu. Este modul prin care dorim sa sprijinim studentii în construirea viitoarei cariere, oferindu-le posibilitatea de a cunoaste direct, nu numai în teorie, elementele de baza ale managementului micilor afaceri”, ne-a declarat Ovidiu Rata, Director General al RELIANS. De asemenea, aceste stagii vor oferi companiei noastre posibilitatea angajarii unor tineri instruiti si talentati”.

“Este un proiect deosebit, RELIANS fiind prima firma care propune stagii de internship membrilor nostri. De la 1 iunie, RELIANS se va alatura Grupului Local de Sponsori, grup promovat în cadrul activitatilor pe care le desfasuram. La rândul sau, AIESEC Iasi se va bucura de sprijinul unei importante firme de consultanta, ce va acorda asistenta si instruire în managementul proiectelor”, ne-a spus Geanina Rîndasu, Presedinte AIESEC Iasi.

Asociatia Internationala a Studentilor în Economie si Management (AIESEC) este cea mai mare organizatie din lume condusa de tineri (prezenta în peste 80 de tari), care lucreaza alaturi de reprezentantii companiilor si ai mediul universitar pentru dezvoltarea domeniilor economic, cultural si social.

Despre Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei (ACTF)
RELIANS este o companie ce ofera servicii de consultanta pentru dezvoltarea afacerilor şi a sectorului public, cu sediul central in Iasi si un Birou Zonal la Suceava.
Anca Lupu,
Coordonator PR
Tel./Fax 0232 25 84 25, Mobil 0788 43 22 03
anca@relians.ro
ASOCIATIA DE CONSILIERE SI TERAPIE A FAMILIEI (ACTF)
www.relians.ro
Contact ASOCIATIA DE CONSILIERE SI TERAPIE A FAMILIEI (ACTF)