Anvelope.ro a lansat noua versiune a site-ului www.anvelope.ro. Oferta cuprinde anvelope vara, anvelope iarna si anvelope all season low buget si premium de la majoritatea producatorilor de cauciucuri. Anvelope.ro intelege necesitatea unor servicii sigure si eficiente in domeniul comertului online cu anvelope si ofera utilizatorului posibilitatea de a achizitiona anvelope simplu si rapid.

Anvelope.ro a lansat noua versiune a site-ului www.anvelope.ro

Anvelope.ro este un magazin online de anvelope dezvoltat si imbunatatit din dorinta de a le oferi utilizatorilor o experienta online rapida si eficienta. Pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a alege corect si usor, o data cu noua versiune www.anvelope.ro au fost introduse modele si dimensiuni noi de anvelope vara, anvelope iarna si anvelope all season. In prezent oferta cuprinde anvelope low buget si anvelope premium de la majoritatea producatorilor de cauciucuri la un pret optim si cu servicii auxiliare adaptate in functie de necesitatile clientului.

Noul site faciliteaza accesului utilizatorului la informatii despre produsele si serviciile Anvelope.ro prin meniul Ajutor. Aceasta pagina a fost regandita pentru a eficientiza cautarea utilizatorului privind pasii prin care poate cumpara anvelope, modalitatiile de plata prin care poate achizitiona produsul si facilitatiile pe care Anvelopele.ro le ofera (plata in rate cu Card Avantaj si reducere de 25% la service-urile partenere). Pe site puteti gasi articole despre noutati in domeniu, sfaturi practice, informatii despre noile modele de anvelope vara si anvelope iarna, teste si oferte promotionale cu legatura directa spre blogul Anvelope.ro

Pentru ca timpul petrecut de catre vizitatori pentru a gasi anvelopa cautata dintr-un numar mare de produse trebuie sa fie scurt, Anvelope.ro intelege necesitatea unor servicii prompte si sigure in domeniul comertului online cu anvelope si lucreaza permanent in aceasta directie. Usurinta cu care puteti achizitiona anvelope, diversitatea modalitatilor de plata, importanta garantarii calitatii produselor, voucher-ul special conceput pentru serviciile de montaj si calitatea informatiilor prezentate pe site, sunt elemente cheie ce definesc misiunea si viziunea Anvelope.ro.