Banca UniCredit Romania a inaugurat la Alba Iulia cea de-a 34-a sucursală

Fisiere atasate:4008-unicredit-alba-iulia.jpg4008-unicredit.jpg
Banca UniCredit Romania a inaugurat la Alba Iulia o nouă sucursală, situată în B-dul. Tudor Vladimirescu, Nr. 3-5, ajungând astfel la 34 de unităţi operaţionale în întreaga ţară, dintre care 12 în Bucureşti.
Banca UniCredit Romania a inaugurat la Alba Iulia cea de-a 34-a sucursală
Deschiderea noii sucursale se înscrie în strategia de accelerare a dezvoltării organice pe piaţa românească a băncii UniCredit Romania. Sucursala Alba Iulia este dedicată atât clienţilor persoane fizice, cât şi societăţilor comerciale.
Sucursala UniCredit Romania din Alba Iulia va fi condusă de Alexandru Izet şi oferă o gamă largă de produse şi servicii bancare la standarde internationale.

Pentru persoanele juridice oferta băncii UniCredit Romania include pe lângă serviciile standard o serie de soluţii financiare personalizate precum: cash management, trade finance, operaţiuni de acoperire a riscului, facilităţi de finanţare pe termen scurt pentru susţinerea capitalului de lucru (linii de scontare de instrumente de plată, factoring intern şi internaţional), credite de investiţii.

Clienţii persoane fizice beneficiază de produse şi servicii competitive, printre care conturi curente, depozite bancare cu maturitate flexibilă şi alte produse de economisire, credite ipotecare şi imobiliare, carduri de debit şi de credit, pachete de produse şi servicii COMODO, ALLEGRO şi PRESTO – o combinaţie de beneficii bancare şi non-bancare, Internet şi Mobile Banking, plata utilităţilor prin debitare automată a contului (Direct Debit). De asemenea, noua sucursală UniCredit din Alba Iulia dispune de un punct de schimb valutar şi de un automat bancar pentru eliberarea de numerar (ATM).

”UniCredit Romania va accelera politica de dezvoltare prin extinderea reţelei de sucursale care să acopere întreaga ţară, dar şi prin lărgirea portofoliului de produse şi servicii atât pentru companii, cât şi pentru persoanele fizice. Obiectivul băncii noastre şi al acţionarului majoritar Grupul UniCredit este să ajungem în topul primelor 5 bănci din sistemul bancar românesc în următorii ani”, a declarat Răsvan Radu, Preşedintele băncii UniCredit Romania.

“Oraş cu mare rezonanţă în istoria României, Alba Iulia are o poziţie geografică strategică şi un potenţial economic ridicat. Clienţii din judeţul Alba vor putea beneficia de experienţa şi know-how-ul unei bănci europene de prim rang, ce vine în întâmpinarea acestora cu soluţii financiare complexe şi inovatoare”, a precizat Alexandru Izet, Directorul sucursalei UniCredit Alba Iulia.

Despre UniCredit Romania
Banca UniCredit Romania se distinge prin promovarea unui nou tip de relaţie client-bancă, fiecărui client fiindu-i desemnat un profesionist bancar special instruit pentru a oferi întotdeauna cele mai bune soluţii financiare: Personal Banker pentru persoane fizice şi Relationship Manager pentru companii.

UniCredit Romania este o bancă comercială cu acţionariat străin, ce operează pe piaţa românească din 1997. Capitalul social UniCredit Romania este în prezent de peste 2.100 miliarde lei, iar la sfârşitul anului 2004 banca avea active totale de peste 12.600 miliarde lei, în creştere cu 77% faţă de decembrie 2003.

UniCredit Grup, acţionarul majoritar al băncii UniCredit Romania cu 99,94% din acţiuni, este cel mai mare grup bancar din Italia din punct de vedere al capitalizării bursiere (26,2 miliarde EURO) şi unul din primele grupuri bancare din Europa din punct de vedere al eficienţei, profitabilităţii, având active totale de peste 245 miliarde EURO.

Grupul UniCredit are o reţea de peste 4.600 de sucursale şi peste 70.000 de angajaţi în întreaga lume şi este lider în regiunea Europei Centrale şi de Est (“New Europe“) cu o reţea de peste 1.400 de unităţi bancare în cele 7 ţări din zonă în care este prezent.

Grupul UniCredit este prezent în România prin UniCredit Romania, una dintre cele mai dinamice bănci din sistem, UniCredit Leasing, una dintre primele companii de profil cu o experienţă de peste 10 ani pe piaţa locală, UniCredit Securities, ce oferă servicii de valori mobiliare, cât şi prin UniCredit Produzioni Accentrate (UPA), noua companie specializată în servicii operaţionale.

Valentin Petcu
PR Officer
UniCredit Romania
Tel: 0040 21 3015 107
Fax: 0040 21 3015 119
E-mail: valentin.petcu@unicredit.ro

UNICREDIT ROMANIA
www.unicredit.ro
Contact UNICREDIT ROMANIA