travelmaxro-da-startul-la-concurs-in-decembrie-te-trimitem-in-dubai

Ai visat la o vacanta exotica in iarna? Acum ai ocazia sa castigi un sejur pentru doua persoane in decembrie, cu destinatia Dubai! Capitala mondiala a luxului, distractiei si shoppingului este acum mult mai aproape de tine.
Travelmax.ro da startul la concurs. In decembrie te trimitem in Dubai!

Dubaiul este cunoscut ca unul dintre cele mai dezvoltate orase din punct de vedere turistic din Orientul Mijlociu. Capitala a cumparaturilor, Dubai gazduieste anual celebrul Shopping Festival. Plajele cu nisip alb, scaldate de apele Golfului Persic, ademenesc turistii prin atmosfera lor relaxata. Traieste experienta unor plimbari prin desert cu camilele, asista la spectacolele stradale si danseaza toata noaptea in cluburi.

Acasa.ro impreuna cu Travelmax.ro, agentie de turism online care garanteaza preturi competitive pentru orice tip de cazare, iti ofera sansa unei vacante de neuitat in Dubai.

Cum poti castiga vacanta

Intra in pagina concursului “In decembrie te trimitem in Dubai!” si identifica cele 9 produse ascunse in spatele imaginilor. Trimite apoi o descriere a unui personaj real sau imaginar caruia ii apartin produsele identificate. Apoi, da “LIKE” paginii de Facebook Travelmax

Premiul pus in joc este reprezentat de un pachet de vacanta de o saptamana in Dubai. Pachetul include:7 nopti de cazare cu mic dejun in hotelul Cassells Al Barsha, 4 steleBilet de avion zbor charter Air Bucharest, Bucuresti – Dubai – BucurestiTransfer aeroport – hotel – aeroportAsistenta turistica in limba romanaTaxele de aeroport 129 euro/persoanaTaxa de viza 80 euro/persoana (nereturnabila) regim normal.

Concursul se desfasoara in perioada 24 septembrie-23 octombrie 2011.

Castigatorul concursului va fi persoana care realizeaza cea mai interesanta descriere a personajului si argumentare pentru alegerea acestuia. Castigatorul va fi desemnat pe 23 octombrie 2011 de catre echipa site-ului acasa.ro.

Pe langa marele premiu, fiecare utilizator Acasa.ro care se inscrie in aceasta campanie beneficiaza garantat de e-cupoanele puse la dispozitie de Carrefour si de vouchere oferite de Noriel.ro prin care se ofera un discount de 10% la achizitionarea oricarui produs din magazinele Noriel. Pentru a beneficia de reducerea din magazine trebuie sa prezentati voucherul completat si printat. Acesta poate fi descarcat de aici. Userii care se inscriu in concurs pana in 30. 09. 2011 primesc un voucher de 20 ron de la Wild Fashion

Despre Travelmax.ro

Travelmax.ro este una dintre cele mai prompte agentii de turism online din zona balcanica. Agentia propune preturi competitive pentru cazari diverse, de la hoteluri mici si independente pana la cele de lux. Prin intermediul Travelmax poti achizitiona pachete turistice si cazari in tarile din apropierea Romaniei si in toata regiunea balcanica (Romania, Bulgaria, Grecia, Serbia, Munte Negru, Croatia, Slovenia, Cehia, Slovacia). Agentia isi propune sa devina cel mai performant sistem de rezervare on-line din toata zona balcanica.