Stella Artois, marca super-premium a Interbrew Romania şi sponsorul oficial al Festivalului Filmului de la Cannes, a făcut deja o tradiție din parteneriatul său cu industria cinematografică. Pentru al patrulea an consecutiv, Stella Artois propune iubitorilor filmului din țara noastră vizionarea în aer liber a unora dintre cele mai apreciate filme artistice ale momentului.

In parteneriat cu Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), Stella Artois ii invita pe clujeni la trei seri memorabile. In zilele de 27, 28 si 29 mai 2005 de la ora 21.30, proiectate pe ecranul gigant amplasat in Zona ExpoTransilvania din Cluj, cele trei super – productii “Duplex”, “Un sarut tandru” si “Metallica: un fel de monstru”, vor cuceri publicul prezent.

“Succesul de care s-a bucurat acest turneu in anii trecuti, (peste 150.000 de spectatori in 2004 si cel putin tot atatea pahare de Stella Artois), a fost principalul motiv pentru care am ales să-l continuăm şi în 2005. Ne bucurăm să putem oferi publicului din România posibilitatea de a viziona filme remarcabile, in compania unei beri excelente” – Mihai Albu, Director General Interbrew România.

Dupa Cluj, caravana Stella Artois va poposi in Oradea (3-5 iunie), Sibiu (10-12 iunie), Timisoara (17-19 iunie), Brasov (24-26 iunie) si Targu Mures (1-3 iulie).

Stella Artois vă invita la film si va doreşte vizionare plăcută în compania unei beri savuroase!

Despre Momentum EMC

Istoria Stella Artois a început în anul 1366 în Belgia si este astazi cunoscuta ca fiind „berea din tara berii”, cea mai apreciata si vanduta bere belgiana din lume. Interbrew Romania produce Stella Artois pe piaţa locală din mai 1997. Stella Artois, prima bere super-premium produsă la noi in tara, este astazi liderul segmentului super-premium (conform studiilor de piata independente