Banca Daewoo isi lanseaza cardurile VISA

In paralel cu dezvoltarea retelei de sucursale, Banca Daewoo isi dezvolta si oferta adresata segmentului de retail, incepand emiterea de carduri de debit cu facilitate de overdraft. In acest sens, oferta bancii cuprinde trei tipuri de carduri lansate sub licenta Visa: Visa Electron si Visa Classic pentru persoane fizice si Visa Business pentru persoane juridice.
Banca Daewoo isi lanseaza cardurile VISA
Cardurile lansate sunt carduri de debit in ROL si/ sau EUR cu utilizare interna si internationala. Perioada de valabilitate este de 3 ani de la data emiterii. Clientii bancii pot solicita emiterea de carduri suplimentare. Mai mult, ei pot solicita setarea de limite individuale de utilizare pentru fiecare card suplimentar astfel emis. Pana la 31 mai banca va aplica comision 0% pentru emitere de card principal in cazul persoanelor fizice si primul card VISA Business in cazul companiilor.

VISA Classic si VISA Business sunt carduri embosate (in relief) ce pot fi folosite atat in mediul electronic si manual (imprintere sau Zip-Zap) cat si pentru efectuarea de tranzactii pe Internet.
Banca acorda la cerere descoperit de cont pentru toate tipurile de card. Dobanzile practicate de banca la pentru facilitatea de descoperit de cont sunt de 24% la VISA Electron, 25% la VISA Classic si 23% la
VISA Business. Procesarea si aprobarea cererilor se face in 24 de ore.

Ca noutate, banca acorda descoperit de cont pe toata perioada de valabilitate a cardului (3 ani) fara a conditiona acordarea facilitatii de virarea automata a veniturilor salariilor in contul de card. In cazul persoanelor fizice, descoperitul de cont se poate acorda in limita a sase venituri lunare nete, clientii beneficiind de o procedura simplificata pentru overdraftul in limita a trei venituri lunare nete. Pentru un descoperit de cont de peste trei venituri lunare nete, banca solicita garantii suplimentare sub forma veniturilor personale din partea unui tert-garant sau garantii reale.

Posesorii cardurilor Visa Business vor putea beneficia de un capital de lucru pe card de pana la 10.000 Euro, echivalent Lei. Unul dintre criteriile de stabilire a plafonului este ca acesta nu poate depasi 2% din cifra de afaceri a companiei solicitante.

In prezent, Banca Daewoo dispune de o retea proprie formata din sapte bancomate si sapte POS-uri instalate la toate sucursalele bancii situate in Bucuresti, Constanta si Craiova, prin intermediul carora clientii pot efectua retrageri de numerar, interogare de sold, schimbare PIN si obtinerea de mini-extrase de cont continand ultimele zece operatiuni. In curand, banca va da posibilitatea clientilor sai de a efectua plati facturi utilitati direct de la ATM-urile bancii.

Despre Daewoo Bank
Cei care doresc sa aplice pentru un card o pot face prin intermediul sucursalelor bancii iar formularele pot fi descarcate de pe website-ul nostru www.daewoobank.ro. De asemenea, banca pune la dispozitia clientilor sai o linie telefonica gratuita pentru orice intrebari si informatii legate de cardurile VISA: Tel Verde 0800.800.112.

Banca Daewoo (Romania) S.A.
Bd. Unirii, Bloc E4a, Tronson 1, Sector 3
030826 Bucuresti
Tlf.: 201.19.30; Fax: 201.19.31
TELVERDE 0800 800 112
office@daewoobank.ro
DAEWOO BANK
www.daewoobank.ro
Contact DAEWOO BANK