Banca UniCredit Romania a inaugurat două noi sucursale în ţară

Fisiere atasate:3258-unicredit.jpg3258-unicredit-romania.jpg
Banca UniCredit Romania a inaugurat două noi sucursale în ţară la Râmnicu Vâlcea în strada General Praporgescu, nr. 17 şi la Galaţi în Calea Domnească, nr. 29. UniCredit Romania a ajuns astfel la 33 de unităţi operaţionale în întreaga ţară, dintre care 12 în Bucureşti.
Banca UniCredit Romania a inaugurat două noi sucursale în ţară
Deschiderea noilor sucursale, dedicate atât clienţilor persoane fizice, cât şi societăţilor comerciale, se înscrie în strategia de dezvoltare pe piaţa românească a băncii UniCredit Romania şi a acţionarului majoritar Grupul UniCredit.

Noile sucursale UniCredit din Râmnicu Vâlcea şi Galaţi oferă o gamă largă de produse şi servicii destinate persoanelor fizice, printre care conturi curente, depozite bancare cu maturitate flexibilă şi alte produse de economisire, credite ipotecare şi imobiliare, carduri de debit şi de credit, pachete de produse şi servicii COMODO, ALLEGRO şi PRESTO – o combinaţie de beneficii bancare şi non-bancare, Internet şi Mobile Banking, plata utilităţilor prin debitare automată a contului (Direct Debit).

Pentru persoanele juridice oferta băncii UniCredit Romania include pe lângă serviciile standard o serie de soluţii financiare personalizate precum: cash management, trade finance, operaţiuni de acoperire a riscului, facilităţi de finanţare pe termen scurt pentru susţinerea capitalului de lucru (linii de scontare de instrumente de plată, factoring intern şi internaţional), credite de investiţii.

”UniCredit Romania va continua deschiderea de noi sucursale pe tot parcusul acestui an în vederea susţinerii şi dezvoltării activităţii, după ce în 2004 ne-am consolidat poziţia pe piaţă şi am obţinut o creştere de circa 100% a principalilor indicatori financiari. Pentru noi este foarte important să avem o prezenţă activă acolo unde clienţii au nevoie de serviciile noastre. Avem convingerea că politica noastră orientată spre client, produsele şi serviciile personalizate oferite de banca noastră pot asigura confortul şi siguranţa de care orice afacere are nevoie”, a declarat domnul Giuseppe Merlo, Director General Adjunct al băncii UniCredit Romania.

Despre UniCredit Romania
UniCredit Romania este o bancă comercială cu acţionariat străin, ce operează pe piaţa românească din 1997. Capitalul social UniCredit Romania este în prezent de peste 2.100 miliarde lei, iar la sfârşitul primelor 9 luni din 2004 banca avea active totale de peste 12.885 miliarde lei, în creştere cu 123% faţă de perioada similară din 2003.

Banca UniCredit Romania promovează un nou tip de relaţie client-bancă, fiecărui client fiindu-i desemnat un profesionist bancar special instruit pentru a oferi întotdeauna cele mai bune soluţii financiare: Personal Banker pentru persoane fizice şi Relationship Manager pentru companii.

UniCredit Grup, acţionarul majoritar al băncii UniCredit Romania cu 99,94% din acţiuni, este cel mai mare grup bancar din Italia din punct de vedere al capitalizării bursiere (26,2 miliarde EURO) şi unul din primele grupuri bancare din Europa din punct de vedere al eficienţei, profitabilităţii şi al totalului activelor (245 miliarde EURO).

Grupul UniCredit are o reţea de peste 4.600 de sucursale şi peste 70.000 de angajaţi în întreaga lume şi este lider în regiunea Europei Centrale şi de Est (“New Europe“) cu o reţea de peste 1.400 de unităţi bancare în cele 7 ţări din zonă în care este prezent.

Valentin Petcu
PR Officer
UniCredit Romania
Tel: 0040 21 3015 107
Fax: 0040 21 3015 119
E-mail: valentin.petcu@unicredit.ro

UNICREDIT ROMANIA
www.unicredit.ro
Contact UNICREDIT ROMANIA