Invitatie

Vineri, 21 mai-ora 16.00, la magazinul Diverta din Mall, revista CARIERE si Editura All Beck va invita la lansarea cartii “Manager contra curentului” scrisa de Marcus Buckingham si Curt Coffman de la Gallup Organization.
Invitatie
Cei doi autori prezinta in aceasta carte rezultatele remarcabile ale studiului aprofundat pe care l-au facut asupra unor manageri aflati intr-o mare diversitate de situatii. Unii erau in pozitii de top. Altii erau simpli supervizori. Unii lucrau in companii aflate pe lista Fortune 500, altii aveau functii cheie in mici companii. Indiferent de pozitia lor, managerii asupra carora s-a concentrat studiul Gallup au fost invariabil cei care excelau in transformarea in performanta a talentului fiecarui angajat.
Marcus Buckingham este liderul efortului de douazeci de ani al Gallup Organization de identificare a caracteristicilor esentiale ale marilor manageri si locurilor de munca de exceptie.
Curt Coffman este liderul global al The Gallup Organization in domeniul practicilor de management al locului de munca. In mod constant acorda consultanta pentru dezvoltarea unor locuri de munca productive, orientate spre consumator.

Despre CARIERE
Va asteptam!
021.410.83.58
marketing.cariere@cariereonline.ro
CARIERE
www.cariereonline.ro
Contact CARIERE