Concursul de carte pentru copii Micul Prinţ, editia a III-a

Editurile ALL lansează cea de-a treia ediţie a Concursului de carte pentru copii Micul Prinţ. Partenerii Editurilor ALL sunt: Ministerul Culturii şi Cultelor; Uniunea Scriitorilor; Universitatea de Arte Bucureşti şi postul de televiziune Fox Kids.
Concursul naţional anual de carte pentru copii, Micul Prinţ, este deschis tuturor participanţilor care au depăşit vârsta de 14 ani, profesionişti sau amatori. Concursul are patru secţiuni: proiect editorial, carte de autor, text literar şi grafică de carte/ilustraţie de carte/copertă.
Lucrările trebuie expediate până la data de 1 mai 2004, pe adresa: EDITURA ALLFA, pentru Concursul de carte pentru copii MICUL PRINŢ, bd. Timişoara, nr.58, sector 6, Bucureşti. Lucrările trebuie însoţite de un curriculum vitae. Vor fi punctate în plus lucrările care vor beneficia de o prezentare îngrijită. Rezultatele concursului vor fi anunţate cu ocazia Târgului internaţional de carte BOOKAREST (26 – 30 mai 2004).
Marele premiu va fi acordat unui proiect de excepţie şi va consta într-un premiu în bani (20 000 000 de lei) şi în posibilitatea ca lucrarea să fie inclusă în planul editorial.
Se acordă, în principiu, patru premii în bani (câte 15 milioane de lei) pentru fiecare secţiune. Premiile nu se acordă dacă nu sunt justificate de calitatea lucrărilor.
Pentru elevii şi studenţii la arte plastice va fi acordată o bursă în valoare de 50 de euro lunar, timp de un an de zile, premiantul având posibilitatea de a lucra în această perioadă cu editorul pe baza unor contracte.
Partenerul nostru, postul de televiziune FOX KIDS, va acorda premii speciale celor mai mici participanţi.

Despre Grupul editorial ALL
Grupul editorial ALL reprezintă cea mai dinamică afacere editorială din România. Grupul ALL reuneşte sub o singură siglă trei forţe editoriale: BIC ALL, ALLFA şi ALL EDUCAŢIONAL. Din 1997, Grupul editorial ALL este partenerul celui mai mare concern german in editarea de carte scolara – Cornelsen Verlag.
Gabriela Stan, coordonator marketing
402 26 91
gabistan@all.ro
GRUPUL EDITORIAL ALL
www.all.ro