e-commerce-venituri-suplimentare-incurajand-vanzarile-de-impuls1
Tweencall lanseaza din 15 septembrie serviciul Web Support, serviciu dedicat companiilor ce activeaza in zona comertului electronic.
E-commerce – venituri suplimentare incurajand vanzarile de impuls

Web Support permite comerciantilor online sa isi transforme site-ul web intr-unul cu program extins, deservit cu profesionalism de personal instruit special pentru acest scop. Raspundem apelurilor telefonice, mesajelor primite prin email, solicitarilor de informatii prin Instant Messenger. Putem sa ne adaptam procesele in functie de modul de lucru al clientului sau putem veni cu mecanismele noastre standard. Astfel, clientul Tweencall va putea avea siguranta ca nu rateaza nici o oportunitate generata de campaniile de marketing.

Cu un cost mai bun, dar si o abordare consistenta a intregii activitati de Customer Care, care include servicii suplimentare ce pot creste rata profitului (prin componenta de cross-sell ce tinteste vanzari suplimentare de produse cu margine mare) si gradul de interactiune cu clientii (prin generarea de review-uri prin telefon) proprietarii afacerilor electronice isi pot canaliza eforturile spre partea de dezvoltare a business-ului lor si nu catre procese administrative.

Un serviciu personalizat, accesibil, Web Support ofera:

– flexibilitate – posibilitatea de a suplimenta rapid resursele alocate unui proiect in perioadele de varf (ex: sarbatori de iarna) sau in cele in care personalul intern pleaca in concediu

– generarea de venituri suplimentare prin incurajarea vanzarilor de impuls (noaptea si in weekend)

– cresterea loialitatii clientilor, ceea ce conduce la o crestere a profitabilitatii (clientul repeta o experienta pozitiva)

Procese interne precum: preluare apeluri telefonice, mail-uri, IM; operare platforma site; preluare si centralizare comenzi; documentare website; confirmare comenzi sau generare review-uri pot fi externalizate integral sau in pachete customizate catre un partener extern cu experienta de peste 5 ani in industria de Call Center si BPO.

Despre TWEENCALL

Un partener puternic, cu peste 5 ani de experienta in piata de Call Center si BPO, TWEENCALL este alegerea a peste 50 de clienti din Telecom, IT&C, Banking, Servicii Financiare, Medicale s.a.

SERVICII:

Profiling: Constructie/Update/Rent Data Base
Marketing: Marketing Direct, Telemarketing
Vanzari: Lead Generation, Telesales (Upsell, Cross-sell, Hunting), Inbound Sales
Customer Care: Info/Hotline, Help Desk, Suport Clienti, Dispecerat, Retentie, Contract Renewal.
Collection: Soft Collection, Reamintire termen de plata, Notificari
BPO: Back Office, Documentare websiteuri, Monitorizare/moderare forumuri, Virtual Office