PENTRU GESTIUNEA STOCARII DATELOR, GARANTA A ALES SOLUTIILE COMPUTER ASSOCIATES

DNA Software – Reprezentant Regional Computer Associates si GARANTA au realizat recent un parteneriat in urma caruia binecunoscuta companie de asigurari-reasigurari a implementat cea mai recenta versiune a solutiei de stocare oferita de Computer Associates, BrightStor ARCserve Backup r11.
PENTRU GESTIUNEA STOCARII DATELOR, GARANTA A ALES SOLUTIILE COMPUTER ASSOCIATES
GARANTA foloseste solutiile Computer Associates inca din 2001, bazandu-se in special pe capabilitatile de stocare, back-up si restaurare a datelor ale solutiei BrightStor. O companie caracterizata prin servicii flexibile, GARANTA se defineste prin dinamica si mobilitatea activitatii sale, cunoscand o crestere rapida de la infiintare si pana in prezent.

In conditiile unei dezvoltari rapide a intregului proces de business – portofoliu de clienti, resurse umane implicate si mediu informatic – GARANTA a considerat ca stabilirea unor prioritati este necesara pentru o buna administrare a intregii activitati. In aceste circumstante, managementul datelor informatice si gestiunea stocarii datelor au fost considerate ca fiind elemente esentiale ale procesului de business.

“Dorim sa oferim clientilor nostri servicii de calitate superioara, iar pentru a realiza aceste performante, evident, se impun si standarde interne. Intretinerea mediului informatic in cea mai buna stare si permanentele proiecte de modernizare nu sunt, in fapt, decat expresii ale determinarii noastre de a furniza pe de o parte angajatilor conditii optime de lucru, iar pe de alta parte de a garanta clientilor servicii de cea mai inalta calitate,” afirma Constantina Ciolompea, IT Manager, GARANTA.

Solutia pentru gestiunea completa a stocarii datelor din mediul informatic, BrightStor ARCserve Backup, are un sistem distribuit cu management centralizat, de tip client/server. Format din server de backup, interfata de administrare, optiuni si agenti, solutia corespunde celor mai severe cerinte, putand fi implementata in infrastructuri eterogene. Flexibilitatea si eficienta sunt sporite de instalarea remote pentru agenti, suportul pentru multiplexare in timp real si posibilitatea de salvare intermediara pe disc.

“Suntem onorati de faptul ca – o data in plus – GARANTA ne-a ales ca parteneri, realizand in felul acesta un act de fidelitate fata de solutiile Computer Associates,” afirma Mihai Olaru, Director General, DNA Software. “Specialistii IT de la GARANTA ne-au oferit ocazia intalnirii unui exemplu de inalt profesionalism si dedicare fata de compania pe care o reprezinta, fiind interesati in utilizarea unei solutii performante care sa confere siguranta completa a datelor din mediul informatic. Speram ca pe viitor sa extindem aceasta colaborare si in alte arii de interes comun.”

Despre DNA Software
DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com
DNA SOFTWARE
www.dnasw.com
Contact DNA SOFTWARE