Institutul Roman de Training lanseaza, in cadrul programului de instruire si asistenta pentru organizatii neguvernamentale “Redactarea cererilor de finantare si implementarea proiectelor PHARE”, o noua serie a cursului de instruire “Imbunatatirea tehnicilor de redactare a cererilor de finantare pentru programul PHARE pentru organizatii neguvernamentale”.
Imbunatatirea tehnicilor de redactare a cererilor de finantare pentru programul PHARE pentru organizatii neguvernamentale

Cursul se desfasoara in perioada 18-19 septembrie 2004 si se adreseaza exclusiv reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale.
Cursul este sustinut de traineri cu experienta in evaluarea, monitorizarea si implementarea proiectelor PHARE.

Inscrierea pentru fiecare curs se va realiza, in limita numarului de locuri (12), pe baza dosarelor de inscriere complete, in ordinea primirii lor. Dosarul de inscriere consta in: formularul de inscriere si documentul ce atesta efectuarea platii contributiei pentru curs, echivalentul a 80 de Euro. Organizatiile care achita contributia pentru mai multi participanti sau ai caror reprezentanti au participat la alte cursuri din cadrul programului beneficiaza de reducere de 10% din contributia pentru curs.

Contributia include materialele de curs, costurile administrative si pauzele de cafea. Institutul Roman de Training nu asigura cazarea, masa si transportul participantilor. Cursurile vor avea loc la sediul IRT din str. Matei Voievod, nr. 15, ap. 2, sector 2, Bucuresti.