SPSS a fost desemnat “Costumer Relationship Management Solution of the Year”

SPSS Inc. (NASDAQ: SPSSE) a fost desemnată cea mai buna soluţie din categoria managementul relaţiei cu clienţii (CRM) din cadrul competiţiei The Banker Technology Awards 2004, organizată de Financial Times Group. SPSS, companie specializată în analiza predictivă, a câştigat acest prestigios premiu al industriei financiar-bancare datorită rezultatelor obţinute în cazul Natexis Assurances, divizia de asigurări a celui mai important grup bancar francez, Groupe Banque Populaire. Folosind PredictiveMarketing™ de la SPSS, o aplicaţie software pentru optimizarea campaniilor de marketing, Natexis a reuşit sa reducă volumul direct mail-ului cu 50%, în timp ce profiturile s-au dublat.
SPSS a fost desemnat “Costumer Relationship Management Solution of the Year”
Predictive Marketing a dat posibilitatea departamentului de marketing de la Natexis să înţeleagă si să poată previziona nevoile clienţilor individuali în orice moment şi să selecteze proactiv clienţii cei mai potriviţi pentru diverse campanii, care să genereze maximul de profit pentru companie. Astfel, compania şi-a mărit semnificativ eficienţa campaniilor externe şi a generat modele pentru filialele locale, obţinând un profit suplimentar de 1,6 milioane de Euro numai într-o singură campanie.

“SPSS PredictiveMarketing oferă avantaje evidente băncilor care caută să îmbunătăţească eficienţa campaniilor externe – care sunt, de cele mai multe ori, un exerciţiu costisitor”, a declarat Parveen Bansal, technology editor la The Banker. “Având capacitatea de a mări încasările unei campanii cu 25-50%, de a reduce costurile unui direct mail cu 30-40%, de a reduce posibilitatea deranjării clienţilor cu 15% şi de a creşte profiturile, SPSS a câştigat o listă impresionantă de clienţi.”

“PredictiveMarketing reduce costurile de marketing ale unei companii cu o treime, crescând simultan veniturile”, a declarat Marcel Holsheimer, vice-preşedinte pentru vertical product marketing la SPSS. “Versiunea recent lansată poate chiar genera şi profituri adiţionale pentru campanii. Mai mulţi lideri dintre instituţiile financiare se bucură deja de beneficiile acestor aplicaţii SPSS. Acest premiu este o nouă dovadă a recunoaşterii de care se bucură soluţiile noastră pe această piaţă şi a beneficiilor evidente pe care le aduc.”

Premiile “The Banker Technology” sunt patronate de publicaţia cu acelaşi nume, lider mondial al publicaţiilor de profil, în colaborare cu Financial Times Group şi recunosc cei mai buni jucători din domeniu, inovaţia şi succesul în tehnologia financiară. De asemenea, aceste premii sunt atribuite acelor producători care au avut o contribuiţie semnificativă la creşterea valorii acţionarilor şi a calităţii relaţiei cu clienţii instituţiilor financiare, de-a lungul ulimelor 12 luni.

Despre new media Agency
Despre SPSS

SPSS Inc. este lider mondial în furnizarea de tehnologie şi servicii de analiză predictivă. Tehnologia SPSS facilitează o mai uşoară legătură între date şi acţiunea eficientă prin elaborarea unor concluzii, rapoarte de încredere în legătură cu condiţiile curente şi evenimentele viitoare. Peste 250.000 de clienţi din domeniile afacerilor, academic şi din sectorul public folosesc tehnologia SPSS în scopul creşterii veniturilor, reducerii costurilor, îmbunătăţirii performanţei şi al detectării şi prevenirii fraudelor. Fondată în 1968, SPSS are sediul în Chicago, Illinois.

Despre Romsym Data

Romsym Data este distribuitor autorizat SPSS în România şi oferă consultanţă prin intermediul specialiştilor proprii, certificaţi SPSS in Marea Britanie.
Romsym Data este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în:
– soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas, Ontrack Data Recovery),
– managementul reţelelor (Alt-N Technologies, GFI, Vector, Tobit Software, Vmware, Ositis Software)
– DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata, REALVIZ)
– managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Palisade, SumTotal, CorVu, i2)
– softurilor utilitare şi ştiinţifice (ACD Systems, ARJ Software, Pkware, WinAce, WinRar, WinZip Computing, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander, MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus)
– sisteme de operare (Red Hat)
De asemenea, prin divizia sa Romsym Consulting, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul celui mai modern centru de profil din România – centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Pentru informatii suplimentare: Romsym Data

Str. Popa Nan nr. 108A Sector 3, Bucuresti
tel: +40 (21) 323 14 31
fax: +40 (21) 322 16 50

office@romsym.ro
NEW MEDIA AGENCY
www.romsym.ro
Contact NEW MEDIA AGENCY