Sub deviza „Deliciosul te învaţă să creşti mare”, grupul de firme Safir demarează şi anul acesta, începând cu luna în curs, cea de-a doua ediţie a campaniei de responsabilitate socială „Deliciosul te învaţă”.
Immanuel Kant
deliciosul-de-vaslui-invita-copiii-din-gradinite-sa-scrie-o-carte-sustine-proiectul-sa-devina-o-poveste-de-succes

Campania CSR îşi propune să-i înveţe pe copiii de vârstă preşcolară toate secretele unei alimentaţii sănătoase şi ale unui stil de viaţă echilibrat. Pentru că cei mici devin din ce în ce mai pretenţioşi atunci când vine vorba de produse naturale şi din ce în ce mai selectivi cu fructele şi legumele din farfurie, Deliciosul de Vaslui , mascota mult îndrăgită de ei, îi va convinge într-o manieră amuzantă şi implicându-i în mod direct în activităţi instructive că a mânca legume şi fructe poate fi chiar distractiv.

Campania de responsabilitate socială „Deliciosul te învaţă” se bucură de sprijinul instituţiilor de învăţământ partenere care au trimis numeroase solicitări şi s-au arătat încântate să găzduiască din nou vizita Deliciosului. Campania are ca finalitate publicarea cărţii cu 23 de reţete-povești intitulată “Bucate ca-n poveşti”, care se adresează deopotrivă părinţilor, copiilor şi cadrelor didactice. Cartea este colectivă, autorii fiind chiar copiii preşcolari şi cadrele didactice din grădiniţele din Iaşi, Vaslui, Huşi şi Bârlad. Cartea include și un DVD cu poveştile interpretate de actori, special pentru cei mici. Reţetele-poveşti incluse în carte vor fi cele care sunt desemnate câştigătoare în cadrul concursului “Puişorii bucătari”, desfăşurat în perioada 12 mai-16 iunie, pe site-ul oficial de campanie www.deliciosul.ro.

În etapa a doua a campaniei, Deliciosul îi va vizita pe micuţii din grădiniţele câştigătoare şi îi va învăţa, prin ateliere de gătit, că a mânca sănătos este o artă care poate fi deprinsă cu uşurinţă.

Informează-te şi susţine campania de responsabilitate socială “Deliciosul te învaţă”.