Jurnalistii romani si italieni si intreprinzatorii italieni pe stadion pentru copii din Targoviste

Meci de fotbal in scopuri caritabile organizat de Unimpresa Romania si de Provincia Treviso (Italia) in colaborare cu Nationala Jurnalistilor romani si Banca Italo Romena. Pe langa strangerea de fonduri, evenimentul va constitui o ocazie de a demonstra importanta contributiei Provinciei Treviso (Italia)
Jurnalistii romani si italieni si intreprinzatorii italieni pe stadion pentru copii din Targoviste

Un meci de fotbal intre trei echipe, la Targoviste, pentru ajutorarea copiilor cu nevoi speciale: “Primul Trofeu in cadrul Proiectului Primavara (Progetto Primavera)”. Cele trei echipe sunt: echipa Unimpresa Romania (Uniunea Intreprinderilor Italiene in Romania), Nationala Jurnalistilor Romani, si TV Pressing, selectionata jurnalistilor italieni.

Intalnirea va avea loc duminica, 10 octombrie incepand cu ora 11.00 pe stadionul municipal din Targoviste. Programul meciurilor este urmatorul: Nationala Jurnalistilor Romani va juca contra echipa Unimpresa Romania, apoi va urma echipa TV Pressing contra Unimpresa si la final Nationala Jurnalistilor Romani contra echipa TV Pressing. Fiecare meci se va disputa pe durata a 35 de minute.

Este vorba despre un eveniment organizat de Unimpresa Romania prin intermediul agentiei ADV Communication din Bucuresti, de Provincia Treviso (Italia), cu contributia economica din partea Bancii Italo-Romena.

Scopul: strangerea de fonduri pentru orfelinatul administrat de catre ordinul Padri Somaschi la Targoviste, dar si sensibilizarea reprezentantilor firmelor italiene din Romania in ceea ce priveste problema copiilor defavorizati. Meciul va constitui fara indoiala o ocazie pentru intreprinzatorii italieni din Romania de a da oferi un semn concret de solidaritate cu tara noastra, nu doar in ceea ce privesc afacerile dar si in ceea ce priveste implicarea in sectorul social. Contributiile banesti care se vor strange in cadrul acestui eveniment precum si cele alocate precendent de catre Provincia Treviso, de Banca Italo-Romena, precum si de Unimpresa Romania vor fi acordate in cadrul ceremoniei de premiere – Trofeul Proiect Primavara.

Vor fi prezenti: o delegatie din partea Provinciei Treviso alcatuita din consilierul Provinciei Treviso in sectorul sportiv, Stefano Busolin si din consilierul in sectorul politicilor sociale, Paolo Speranzon, viceprimarul orasului Targoviste, presedintele Unimpresa Romania, Marco Tempestini. La sfarsitul meciului, va urma o vizita la orfelinatul din Targoviste si una la spitalul din localitate pentru a face cunoscuta intreprinzatorilor italieni si jurnalistilor italieni situatia grava a copiilor. Face parte din program si o vizita la sediul unui cotidian romanesc si la sediul Unimpresa Romania.

In primavara anului 2005 este deja prevazut un turneu similar in la Treviso, unde reprezentantii Provinciei Treviso si TV Pressing, alaturi de Unimpresa vor avea placerea si onoarea de a raspunde in acelasi fel la ospitalitatea demonstrata de jurnalistii romani, fiind si o ocazie de a aduna alte fonduri.

Despre ADV Communication

Meci de fotbal intre trei echipe la Targoviste
ADV Communication
Magura Vulturului n. 27, Sector 2, Bucuresti
Tel. +40-21-2506048 / 2506098
Fax +40-21-2505948

info@advcommunication.ro

ADV COMMUNICATION

www.advcommunication.ro

Contact ADV COMMUNICATION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *