Spor la Sport!” va reuni maine in Parcul Tineretului numeroase personalitati ale vietii sportive si politice din Romania

Maine, 1 Iunie, incepand cu ora 10.45, in Parcul Tineretului la intrarea dinspre Liceul Sincai, are loc inaugurarea primului teren de sport amenajat de catre S.C. POLICOLOR S.A. in cadrul Programului National “Spor la Sport!”.
La eveniment si-au anuntat prezenta, alaturi de Ivan Sokolov, Director General al Policolor S.A., numeroase personalitati ale vietii sportive si politice printre care Dan Sabau, Presedintele Comisiei de Sport din Senatul Romaniei, Razvan Murgeanu, Viceprimarul Capitalei, Ioan Dobrescu, Secretar general al Comitetului Olimpic Roman, Mihai Leu, Director General in Agentia Nationala pentru Sport, precum si numerosi alti reprezentanti ai federatiilor sportive, ai Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, jurnalisti.

Vor participa,deasemenea, cate doua clase de copii de la solile 79 si Scoala de Sud care se vor intrece la baschet, tenis cu piciorul si concurs de role.
Alaturi de ei sunt invitati sa participe la concursurile sportive toti copiii din Bucuresti care se vor afla maine in Parcul Tineretului, premiile puse in joc de POLICOLOR fiind deosebit de atractive.
Programul “Spor la Sport!” a fost initiat de catre POLICOLOR S.A. si consta in alocarea unor procente din vanzarile vopselei Spor pentru renovarea si reamenajarea unor terenuri de sport in aer liber cu acces gratuit, din toata tara.
Sportivii care s-au alaturat pana acum si sustin in mod gratuit acest Program sunt Otilia Badescu, Marian Oprea, Razvan Florea , Paul Helcioiu, Camelia Potec.

Despre AdEntity

Programul “Spor la Sport!”va continua in Bucuresti prin renovarea meselor de ping-pong din Parcul Herastrau iar in paralel, o caravana POLICOLOR se va deplasa in alte orase din tara unde va reamenaja locuri de practicare a sportului de masa.

Policolor- Roxana Matei, brand manager, 0740.271.195
Adentity – Andreea Simion, account manager, 0726.945.393

ADENTITY

www.adentity.ro

Contact ADENTITY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *