Senatorul Dan Sabau se va intalni maine cu Dan Grecu si Octavian Belu pentru a stabili impreuna repartizarea cotelor de castig din concursurile cu premii in bani

Prof.Dr. Dan Sabau, Presedintele Comisiei de Sanatate Ecologie si Sport din Senatul Romaniei, va avea maine, 15.03.2005, intre orele 16.00 si 18.00, la Sala de Gimnastica din Complexul Sportiv “Lia Manoliu”, o intalnire “de lucru” cu Dan Grecu, antrenorul lotului masculin de gimnastica al Romaniei, cu Octavian Belui antrenorul lotului feminin de gimnastica al Romaniei si cu gimnastul Marian Dragulescu component al lotului olimpic de gimnastica masculina al tarii noastre.

Motivul intalnirii il constituie discutarea problemelor de imagine cu care s-a confruntat gimnastica romaneasa in ultimul timp si gasirea unor solutii pentru ca astfel de scandaluri sa nu mai tulbure pregatirea celor doua loturi sportive.
In acest sens, senatorul Dan Sabau doreste sa gaseasca o modalitate, impreuna cu cei direct implicati, de a stabili cotele din castig ce urmeaza sa fie primite de Federatie de antrenori si de sportivi in urma participarii la concursuri de gimnastica cu premii in bani.
Deasemenea, Dan Sabau ii va aseza la masa discutiilor pe antrenorul Dan Grecu si pe gimnastul Marian Dragulescu cu certitudinea ca va reusi sa-I impace pe cei doi si sa restabileasca climatul de pace in lotul masculin de gimnastica.

Despre AdEntity

In calitate de fost gimnast de performanta si de actual observator avizat, senatorul Dan Sabau va asista si la un antrenamet oficial al lotului national de gimnastica.

Dan Sabau, tel: 0726.300.473

ADENTITY

www.adentity.ro

Contact ADENTITY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *