SG_B2C_AR_EH_ANDROID
În vara anului 2017, călătoriile spre zonele montane au devenit mai populare decât concediile la soare pe plajele Mării Mediteraneene

Din nou, vara a fost cel mai bun anotimp pentru traversarea vechiului continent pentru un voiaj captivant. Sygic a defalcat rezultatele în funcție de cele mai importante destinații europene și a afișat cifrele conform cărora destinațiile montane au atras călătorii mai mult decât apartamentele cu vedere la mare.

În comparație cu anii anteriori, în care primele două preferințe erau Franța sau Italia, preferințele europenilor s-au schimbat. Cu ajutorul aplicației de navigație Sygic GPS Navigation, vara aceasta destinațiile principale ale șoferilor nu au fost cele spre mare. Conform datelor de la Sygic, cea mai aleasă destinație în timpul ultimelor două luni a fost reprezentată de munții și orașele din Germania, pe locul doi s-au clasat plajele din Croația, iar pe locul trei Alpii Austrieci.

Deși Germania conduce clasamentul celor mai vizitate țări, germanii au ales să își petreacă concediul de vară în alte țări. Destinațiile lor preferate pentru concediul de anul acesta au fost Turcia și Olanda. Olanda a fost foarte atrăgătoare această vară și pentru călătorii italieni și pentru șoferii polonezi. Conform statisticilor, Croația a fost vizitată cel mai mult de către slovaci și cehi, Franța de călători spanioli și britanici, iar Grecia de români în căutarea bronzului.

Atingerea destinației finale nu reprezintă singura misiune a utilizatorilor aplicației Sygic GPS Navigation. În timpul călătoriei, șoferii pot explora țara vizitând punctele de interes din apropiere pentru a condimenta voiajul. Nu trebuie evitate locurile aglomerate din timpul perioadelor principale, deoarece serviciul de parcare oferit de Parkopedia este foarte util pentru găsirea unui loc de parcare chiar și în locuri necunoscute.

Cea mai utilizată caracteristică în această vară a fost funcția Real View de la Sygic. Prin intermediul acestei ultime funcții adăugate aplicației de navigație, șoferii pot vedea în timp real drumul direct pe ecran, pentru a nu rata niciun punct sau moment important al călătoriei.

Despre
Fondată în Bratislava, Slovacia, în 2004, Sygic este o companie Deloitte Fast 50 și a fost prima care să ofere sisteme de navigație pentru iPhone și cea de-a doua pentru Android. Acum cu peste 200 de milioane de utilizatori unici, aplicația GPS de la Sygic rămâne un lider mondial în domeniul navigației pentru industria auto și cea de călătorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *