Chiar daca traim intr-o era a stiintei si tehnologiei, multe persoane inca mai cred in semnificatiile ascunse ale obiectelor si in influenta spirituala pe care acestea o au asupra noastra. La fel se intampla si atunci cand vine vorba de inele – se crede ca purtarea acestora are o semnificatie diferita in functie de degetul pe care sta inelul.

Te identifici cu semnificatiile de mai jos? Tu pe ce deget iti porti inelul?

Despre persoanele care poarta inele pe degetul mare se crede ca sunt pline de energie, puternice si pasionale. Explicatia astrologilor pentru acest lucru este faptul ca degetul mare este asociat cu planeta Marte – simbol masculin al puterii si razboiului. In Grecia Antica doar barbatii purtau inele pe acest deget, iar in ziua de azi este semnul unei persoane care isi doreste sa ocupe o functie de conducere, indiferent de domeniu.

Persoanele care poarta inele pe degetul aratator au tendinta de a fi nehotarate si timide. Purtarea unui inel pe acest deget te poate ajuta sa ai o parere mai buna despre sine si mai multa incredere in fortele proprii, deoarece stimuleaza autocunoasterea si descoperirea calitatilor ascunse.

Purtarea unui inel pe degetul mijociu te poate ajuta sa scapi de ghinion, de aceea este recomandat sa alegi un inel care a fost transmis din generatie in generatie in familia ta pentru ca te va ajuta sa treci peste probleme si sa iti redescoperi energia interioara.

Se crede ca purtarea unui inel pe degetul inelar ajuta la cresterea popularitatii si la obtinerea unei pozitii stabile in societate. Verighetele persoanelor casatorite se poarta pe acest deget deoarece intaresc legatura dintre cei doi.

Un inel ar trebui purtat pe degetul mic de catre cei care au profesii care necesita abilitati bune de comunicare, cum ar fi cea de diplomat sau politician, deoarece ajuta la dezvoltarea simtului afacerii si protejeaza de tentatii ca jocurile de noroc.

In plus, inelele decorate cu pietre semipretioase iti pot influenta viata in bine pe toate planurile – inelele cu turcoaz, de exemplu, iti vor ajuta organismul sa se regenereze si sa se vindece singur, iar cele cu labradorit iti vor reduce starea de anxietate si stres.

Ce parere ai despre aceste semnificatii ale inelelor? Vei tine cont de ele atunci cand iti vei cumpara urmatorul inel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *