Mâine, 3 noiembrie, se dă startul unui eveniment de neratat pentru pasionații de gaming. Game ON! are loc în perioada 3-5 noiembrie, la Romexpo, în pavilionul C1 și este destinat în primul rând jocurilor și nu produselor auxiliare.

Astfel, fanii se pot bucura de jocurile preferate din portofoliile partenerilor Activision și Blizzard Entertainment, într-o atmosferă relaxantă și interactivă. În afara gaming-ului recreativ, vor exista și  câteva mini-competiții. În plus, fiecare joc va beneficia de o zonă special amenajată.

Pasionații de gaming vor avea la dispoziție numeroase alte distracții pe parcursul celor 3 zile de eveniment: de la fotografii la boardgames, Cosplay și se vor putea relaxa într-o zonă special amenajată unde pot urmări transmisia de la Blizzcon 2017.

Jocurile prezente la eveniment pe PC sau Console sunt: Call of Duty WW2, Destiny 2, Overwatch, Heroes of the Storm, Diablo 3, Hearthstone, Starcraft Remastered, Guitar Hero Live și Crash Bandicoot.  World of Warcraft va recrea universul celebrului joc prin decoruri și prin amenajarea unor zone tematice.

Abonamentele pe 3 zile le găsiți la prețul de 60 de lei, iar prețul unui bilet valabil o zi variază între 25 și 40 de lei.

Biletele sunt disponibile aici-http://comic-con.ro/gameon/

Connected by Vodafone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *